Peka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Don't be a jackass watch Jackass hastasıyım jonny knoxville in bu kadarda fırlama olunmazki be kardeşim[hline]barbie'nin apış-arası için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 night monkeys favori bolumum.tabi bired pit in bu ishe katkisi buyuk..[hline]My Eyelids Sink Into The Blackened Canvas Where The Dreams Are Painted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 ehhe geçen bi bölüm wardı manyaktı brad pit böyle normal sokağa çıkıyo sonra bi kalabalık war oraya gidiyo millet görüyo tabi bunu ehjue sonra bu elemanlar minübüsten inip suradında maskeler kaçırıyolar bunu,insanlar nası tırsıyo ehue bi ikitanesi peşinden koşuyo minübüsün sonra biri polisi arıyo ihbar veriyo[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 jackass the movie gelcek 44444444444 gozle bekliyorum[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 ehhe para icin herturlu pisligi yapacak insanlar bunlar ha bide tom green var heuhe[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Ehe o nigthmonkeys superdir aslında çekip hepsini CD ye atsammı[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 said: Aegean, 25 Ocak 2003 19:53 tarihinde demiş ki: jackass the movie gelcek 44444444444 gozle bekliyorum[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean bende bekliyorum ! :) süper olacak ölcez gülmekten[hline]Özlü CS sözleri: -Basılının kudreti karşısında saygıyla eğiliyorum -Sote kutsaldır -Sabit şans yetenektir SBGG! Headshot ® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 said: GeeM, 26 Ocak 2003 02:20 tarihinde demiş ki: Ehe o nigthmonkeys superdir aslında çekip hepsini CD ye atsammı[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem bende cable olmadığın için artık çekemiom çekmiştim önceden 10 bölüm falan 3 cd ye sığdı duruyolar hala sakliom the movie yi bende bekliom gelsin göricez bakalım bide wee man inde ayrı bi hastasıyım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Tek bi bölüm seyrettim ; Hani bi konuk çağrılıp yemek yapılır hem nası yapıldığı gösterilir hemde konukla beraber yenir ya , Adam omlet yapıyoruz dedi bide konuk var yanında . Domates , biber , yumurta , ve yağ yedi . Sonra parmağını ağzına sokup tavaya kustu hepsini. Pişirip afiyetle yediler . Odamdaki tv de mtv çıkmıyor izleyemedim başka bölüm :([hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 ben filmini izledim super :P kablosu olanlar divx seklinde indirsin kazaa'dan falan turkiye'ye gelmesi uzun surer o filmin (zaten ekimde cikti belkide gelmez)[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 said: odium, 26 Ocak 2003 19:02 tarihinde demiş ki: Tek bi bölüm seyrettim ; Hani bi konuk çağrılıp yemek yapılır hem nası yapıldığı gösterilir hemde konukla beraber yenir ya , Adam omlet yapıyoruz dedi bide konuk var yanında . Domates , biber , yumurta , ve yağ yedi . Sonra parmağını ağzına sokup tavaya kustu hepsini. Pişirip afiyetle yediler . Odamdaki tv de mtv çıkmıyor izleyemedim başka bölüm :([hline]uo-ao-tfc Nıgagageahueha super bi bolumdur bu ya hastasıyım ama izleyemiorum o ayrı :) oyle bişeyin olması bile gulmeme yetiyo aeuha[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 ehe o bölümde war bende ama bidaki bölümünü bulamadım adam "next week pizza" demişti ehe pizzayı nası yapıcaktı acep bide süt yarışması wardı oda ilginçtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 jackass çok hoş da.. i bet you will galiba öyle bişey var..daha manyak o..hasta hasta izliodum öğürdüm tv başında kusuyodum..[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 sadece reyting uruna millet seyretsin biz para kazanalım mantığı ile binbir türlü iğrençlik ve aptallık yapan insanların niye seyredildiğine akıl ve mantık erdiremiyorum[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 komik geliyor ondan izliyoruz. adamlar biz sana seviyeli program sunucaz demiyorlar ki. adı üstünde "jackass" jackasslik yapcaz gülcen diolar. i bet you will jackass i geçti iğrençlikte :) jackass ın bi bölümde doğu restoranları gezdiler yemek siparişi verdikten sonra yemek gelince çaktırmadan ufak 2 fare koyuyorlar yemeğin içine işin ilginç kısmı bir restoran görevlisi onların fasulye olduğunu iddia etti şok oldum.[hline]UrZa, 15 Aralık 2002 03:32 tarihinde demiş ki: dünde faust multi yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 said: Zegna, 29 Ocak 2003 09:33 tarihinde demiş ki: sülüklü bolumu ızlıyen varmı dfhghg felaket[hline]`zgnrd azına sokuyoya eşşek herif çıkardım orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 steve-o nun double back te super[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 e bu adamlar ayrışış artık sanırım biri dirty sanchez olmuş digeri wild boys dirty sancaz sezon1 epısod 1 i cekiyorum birazını cektim daha tanıdık biri yok ekranda john , bam, ryan dunn nerde bu admalar ?[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 kedidir kedi. =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 onlar ayrıldı, bi kamu kuruluşunda muhasebeci olarak çalışıolar florida'da :D[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Trojanmistress, 13 Mayıs 2004 15:12 tarihinde demiş ki: onlar ayrıldı, bi kamu kuruluşunda muhasebeci olarak çalışıolar florida'da :D biz 2 kamu kurulusunda calısıyoz. =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Bıshop, 13 Mayıs 2004 15:11 tarihinde demiş ki: e bu adamlar ayrışış artık sanırım biri dirty sanchez olmuş digeri wild boys dirty sancaz sezon1 epısod 1 i cekiyorum birazını cektim daha tanıdık biri yok ekranda john , bam, ryan dunn nerde bu admalar ? dirty sanchez'le jackass ayrı şeyler. ayrıca dirty sanchez'i kalbin falan varsa izlemeni tavsiye etmem.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 başladım cekmeye :)) bayabi indiririm ben başladımmı ehehe ee jackass tayfası nerde?[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bam margera , ryan dunn i brandon dicamilo viva la bam diye program yapıyordu şimdi hatırladım :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bende 5-6 cd ye yazdım cektigim ajckass bölümlerini movie side var 1 yılı geçti herhal çekeli hepisi süper valla[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar