viole Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oyuna yeni başlamak isteyenler için bi rehber flan göremedim ben olması gerekmiyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?43,2951014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 edit: aa varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kopyala/yapıstır yapimm mi baska siteden:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yap bence daha acık bi anlatım olur ben başlıcaktımda diskte 15 gb alan yoktu kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 wow hakkında bilmek istenilenler yeni gelenlere guide niteliği tasımıyor hicbi sekilde. ama boyle bi guide hazırlamak cok zahmetli ve sacma olur. eger daha onceden mmo oynamıs biriysen alısman cok zor olmaz, bilmen gerekenleri zaten oyun icerisinde ogrenirsin. herhangi birimiz sana oyunu anlatmaya kalksak sabaha kadar devamlı yazmamız gerekir ki o bile yetmez sanıyorum. sen en iyisi official siteden biseler kapmaya calıs eger oyunu edinmediysen. oyuna basladıktan sonra etrafındakilere kafana takılan seyleri sorarak devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 peki bişiler sorucam bunlar kısa olabilir. 1.oyunu satın almak zorundamıyz 2.oyunu satın aldıktan sonra her ay para ödüyormuşz doğrumu (bi yerden duydum) 3.oyunu oynarken pre hesabı almk zorundaymışız yoksa serverlara zor giriyomuş doğrumu ? 4.sistem gereksimleri bunları söylersenz minnettar olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 evet 3 tane paket alıcaksın oynayabilmek için.her ay 12 euro vericeksin ve diğer oyunlardai gibi serverlara girmek için airetten para vermiyceksin. sistem gereksinimide gayet normal1 gb ram ,256 ekran kartı,3.0ghz işlemci yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 OHA CİDDİMİSN SEN :/ sadece oyun oynadıgımıza eminmisn?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sadece bir kere oynaman yeticek, emin ol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ciddiyiz kardeşim hemde çok.Beğenmdeyisen Kınayt'a alalım seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sen oynuyomusn ? quuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 pre hesap almak zorunda değilsin. 3 oyun almak zorundasın. ilk iki oyunun fiyatı oldukca dustu. son oyun 70 TL civarında. aylık 13 €. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Viole bulaşma. kaç kurtar kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ne kınaytı be hayatımda bi kere bile oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 toggie said: pre hesap almak zorunda değilsin. 3 oyun almak zorundasın. ilk iki oyunun fiyatı oldukca dustu. son oyun 70 TL civarında. aylık 13 €. pre alınca neoluyo almaynca ne oluyo ? 3 oyunun toplamımı 70 ytl? 3 oyunu aldıktan sonra her ay 13 euro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 pre ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 |Joker| said: Viole bulaşma. kaç kurtar kendini. dur aga müthiş bi oyunmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 2 sene hardcore oynadım ,okul nedeni ile bıraktım. okul bitmesini dört gözle bekliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 viole said: |Joker| said: Viole bulaşma. kaç kurtar kendini. dur aga müthiş bi oyunmuş ya Boşver abi, offline oyna, sinemaya git, arkadaşlarını düşün, varsa kız arkadaşını düşün, yoksa bul bitane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ye merak etme her ay vereceğin 13 euro sana koymıycak çünkü parani harcamak için pek vakit bulamayacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 |Joker| said: viole said: |Joker| said: Viole bulaşma. kaç kurtar kendini. dur aga müthiş bi oyunmuş ya Boşver abi, offline oyna, sinemaya git, arkadaşlarını düşün, varsa kız arkadaşını düşün, yoksa bul bitane. abi işte ben onlardan aşırı derecede sıkıldıgım için bu tarz alanlara kayıyorum. ne yani diyosunki başlarsan sosyal hayatın 0 olur? quuq said: ye merak etme her ay vereceğin 13 euro sana koymıycak çünkü parani harcamak için pek vakit bulamayacaksın :) ahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bisey olmaz birader, adam gibi oynayana farketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 viole said: |Joker| said: viole said: |Joker| said: Viole bulaşma. kaç kurtar kendini. dur aga müthiş bi oyunmuş ya Boşver abi, offline oyna, sinemaya git, arkadaşlarını düşün, varsa kız arkadaşını düşün, yoksa bul bitane. abi işte ben onlardan aşırı derecede sıkıldıgım için bu tarz alanlara kayıyorum. ne yani diyosunki başlarsan sosyal hayatın 0 olur? hırslı biriysen evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 hırslıyım da kendimede hakim olmasını bilirim peki bu aylık ödemeyi ne şekilde ypaıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar