ozkolous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 evet arkadaşlar bana bir oda; kapıdan giren bir adam... üstünde bir deste para olan masanın yanında duran deli ile konuşuyor... adam : naaptın lan, sahip çıktın di mi paralara?.. deli : valla hayatımda hiç bu kadar parayı bi arada görmemiştim abi!.. ben de dayanamadım yapıştırdım!! adam : naaptın?.. nası yapıştırdın lan?!! deli : huhuylaa? adam : yok ki lan burda uhu?.. deli : uhu değil huhu.. hu huuu diye çıkıyo ya hani pipimizden!.. adam : lan allah belanı versin eşşekoğlu eşşek!!! deli : huu huu sana da çıkartırım istersen... karikatürü lazım çok uzun süreler bakamadım kolay bulunacak bi yerden çıkarsa affola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 biliyorum bunu verilmişti burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ahahaha çok güldüm yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar