ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Selamlar, Şimdi ben bir röportaj yaptım, sonra bunu bilgisayara aktardım ancak: Mekan biraz sesli olduğu için, çok fazla arkaplan sesi var ve yer yer anlaşılmıyor adamların ne dedikleri; sorun oluyor bu da. İsteğim de, bu arkaplan sesini azaltabilecek, ya da adamların sesini arttırabilecek bir program. Sonuçta sesler kanal kanal kaydedilmediği için bu yapılabilri mi bilmiyorum; yapılabiliyorsa birkaç program adı söylerseniz çok sevinirim
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 adobe'un bişeyleri vardı soundbooth mu ne. yanlış hatırlıyo olabilirim adını da, demosunu falan izledim başarılıydı.
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Adobe sound forge ile problemini cozersin. Tum sesleri bir kac kanal altinda toplayip istedigin gibi edit yapabilme imkanin var.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Video montajını yaptığın yazılımda da audio mixer ve ses ayarları olacaktır oradan da deneyebilirsin. Tabii audition, soundbooth falan bunlar daha iyi çözümler.
Öne çıkan mesajlar