ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Selamlar, Şimdi ben bir röportaj yaptım, sonra bunu bilgisayara aktardım ancak: Mekan biraz sesli olduğu için, çok fazla arkaplan sesi var ve yer yer anlaşılmıyor adamların ne dedikleri; sorun oluyor bu da. İsteğim de, bu arkaplan sesini azaltabilecek, ya da adamların sesini arttırabilecek bir program. Sonuçta sesler kanal kanal kaydedilmediği için bu yapılabilri mi bilmiyorum; yapılabiliyorsa birkaç program adı söylerseniz çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 adobe'un bişeyleri vardı soundbooth mu ne. yanlış hatırlıyo olabilirim adını da, demosunu falan izledim başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Adobe sound forge ile problemini cozersin. Tum sesleri bir kac kanal altinda toplayip istedigin gibi edit yapabilme imkanin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Video montajını yaptığın yazılımda da audio mixer ve ses ayarları olacaktır oradan da deneyebilirsin. Tabii audition, soundbooth falan bunlar daha iyi çözümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar