sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 selam arkadaşlar. yeni bir cd-writer aldım. ama VCD yazamıyorum. elimde nero var. nero express kullanıyorum. encoding video diyor çok çok bekletiyor. bir dosyayı tipik VCD için nasıl encode ederiz. sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Eğer video türü uygun değilse encode olayını beklemek zorundasın malesef. 700mb lik filmler falan 1 buçuk saatte encode oluyor anca . nero dışında başka programlar deniyebilirsin ama sürede çok değişme olmaz ayrıca bazen nero bu dosyaları tanımayıp tekrar encode yapmaya çalışabiliyor. kısaca eğer dosya uygun değilse ki vcd formatına çoğu uygun olmuyor , encode beklemek zorundasın...[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sağol.[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar