MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Merhaba; Elimde 2001 model bir Quantum 15gb HDD var. Muhtemelen S-ATA,ya da ben donanım bilgimi kaybettim :D Neyse, ben bunun içindeki fotoları videoları falan görmek istiyorum nostalji olsun diye. Nasıl yapabilirim? Bir bilgisayarcıya gitsem bunun içindeki dosyaları DVD ye çek desem olur mu? yoksa benim mi halletmem gerekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Basitce data kablosu inceyse sata, kalinsa ide dir. aslinda istedigin oldukca basit birsey, ama biraz vakit alacagi icin kufur gibi bi ucret isterler diye tahmin ediyorum. kendin yeteri kadar anlamiyorsan anlayan bi arkadasindan rica edebilirsin. makineye dumduz baglayinca icinde isletim sistemi olsa dahi kendi primer diskinden boot alacagin icin diske ulasmak problem olmayacaktir. gerisi ztn bildigimiz kopyalama islemi. disk ide ise master slave, ve boot siralamasi, belki legacy ide ayarlari eziyet olabilir ama sata diyorsan bagla sonra kopyala o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Hmm.... Peki böyle hdd box lar falan oluyor usb ye dönüştürüyor hdd i... öyle birşeyler bulabilir miyim 2001 model hdd için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 15gb lik bi hdd icin o kadar masraf yapmaya gerek var mi derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ya üşeniyorum şimdi slave master ayarı, pc nin kasasını aç tak falan... Zaten şuanki PC me olacağını zannetmiyorum serial ata parralel ata hadisesinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 pata fln ayri bi hadise. bagla hdd yi makineye. boot olurda gormezsen gerisini tekrar dusunuruz. zor bi yani yok muhtemelen hic kutu veya bilgisayarci dusunmeye gerek kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 15gb sata olmasin ama (-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ide'dir o kesin bence, o aralar ideden başka hdd varmıydı yav hehe. scsilar vardı bide, gerçi hala var scsilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 gecen gun imac imdeki scsi bozuldu gendi kendine. annem kullaniyodu, kadin bi$ey de yapamaz ki. boyle 10 yildir tik demeden cali$an alet, bir gun acilmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 omru bitmis abi, elden bisey gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 eceli gelmi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar