suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 An itibariyle Star Tv anahaber bülteni CHP yayın organı olarak hizmet vermeye başlamıştır. Çok dürüst adam Uğur Dündar açmış azını kılıçdaroğlunu hayranlıkla dinlemekte , kılıçdaroğlu da aynı lafları söylemektedir. Ayarlanmış sorular , ayarlanmış cevaplar... Sıktı artık bu tip şeyler ya aptal mı sanıyor bunlar bizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kılıçdaroğluna gelince mi topik açtınız. yıllardır kimler çıkıo tv ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 akp'nin medyayı oyuncak gibi kullandığı zamanların üzerinden fazla geçmedi, hatırlatmak isterim. ama o zamanlar iyiydi hoştu her yer bağdı bahçeydi tabi... değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 suBzer0 said: An itibariyle Star Tv anahaber bülteni CHP yayın organı olarak hizmet vermeye başlamıştır. Çok dürüst adam Uğur Dündar açmış azını kılıçdaroğlunu hayranlıkla dinlemekte , kılıçdaroğlu da aynı lafları söylemektedir. Ayarlanmış sorular , ayarlanmış cevaplar... Sıktı artık bu tip şeyler ya aptal mı sanıyor bunlar bizi? iyi de rahatsız olduğun şey nedir tam olarak? Söylenen şeylerin yalan olduğunu mu düşünüyorsun? Değil Söyleniş tarzından mı rahatsız oluyorsun? Bunun kaç katını AKP yıllardır yapıyor, CHP'ye 1 kanal mı çok geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hebele hübele diye ötmeyin abi zaten bu tip olaylardan sıkıldık dedim , o zaman yazmadık diye Akp li filan mı olduk? He çok merak ediyosan o seçim zamanı daha paticiğe üye değildim üye olsam yine yazardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 İyi de sıkılsan da sıkılmasan da gündem bu. Konuşulmasın mı yani. Sıkılsan da konuşulması orda o haberin çıkması gerekiyor. Ayrıca Amerika'ya bak mesela adamlar kaç ay seçim muhabbetinden başka bişey konuşmadı. Star'ın 2 aylık CHP propogandasından sıkılmak yerine ATV'nin senelik ergenekon muhabbeti hakkında topic açmak daha rasyonel değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 -007- said: suBzer0 said: An itibariyle Star Tv anahaber bülteni CHP yayın organı olarak hizmet vermeye başlamıştır. Çok dürüst adam Uğur Dündar açmış azını kılıçdaroğlunu hayranlıkla dinlemekte , kılıçdaroğlu da aynı lafları söylemektedir. Ayarlanmış sorular , ayarlanmış cevaplar... Sıktı artık bu tip şeyler ya aptal mı sanıyor bunlar bizi? iyi de rahatsız olduğun şey nedir tam olarak? Söylenen şeylerin yalan olduğunu mu düşünüyorsun? Değil Söyleniş tarzından mı rahatsız oluyorsun? Bunun kaç katını AKP yıllardır yapıyor, CHP'ye 1 kanal mı çok geldi. Rahatsız olduğum olay şu ; medyanın özellikle haber bültenlerinin buna alet edilmesi deli ediyor beni , kim yaparsa yapsın hepsine sinirleniyorum. Çok dürüst halk adamı dediğim Uğur Dündar bile buna alet oluyorsa vah halimize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tüm dünyada vardır bu olay, garipsenecek bir durum değil. çeşitli medya sahipleri işine gelen siyasileri destekler, işine gelmeyenleri köstekler. izlemedim programı, abartı rahatsız edecek bir durum varsa bilemem; ama gayet normal bence. medya tarafsız olmalı diye düşünenler dışında kimseyi rahatsız etmez sanırım bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Uğur Dündar'ın o programdaki görevi haber sunmak yalnız bunu unutuyosun. Ayrıca olayda haber değeri varsa haber programında çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 -007- said: İyi de sıkılsan da sıkılmasan da gündem bu. Konuşulmasın mı yani. Sıkılsan da konuşulması orda o haberin çıkması gerekiyor. Abi haberin çıkması ayrı bişey , Kılıçdaroğlu'nun ne biliyim Kadir Topbaş'ın ana haber bültenlerine katılıp , önceden hazırlanmış soruları al takke ver külah konuşması başka bişey. Bundan rahatsızım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 sıkıldıysan kapat televizyonunu izleme o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Aynı anda showtv de de çıktı. O zaman onlar da chp uşağı doğrumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 suBzer0 said: -007- said: İyi de sıkılsan da sıkılmasan da gündem bu. Konuşulmasın mı yani. Sıkılsan da konuşulması orda o haberin çıkması gerekiyor. Abi haberin çıkması ayrı bişey , Kılıçdaroğlu'nun ne biliyim Kadir Topbaş'ın ana haber bültenlerine katılıp , önceden hazırlanmış soruları al takke ver külah konuşması başka bişey. Bundan rahatsızım ben. hala neyden rahatsız olduğun konusunda şüpheliyim. Hayır sorular önceden hazırlanmasın mı yani. Ben ona gelene kadar 100 tane şey bulurum rahatsız olup topic açacak. ATV diyorum 2. kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bak bu aklıma gelmemişti benim. Baya zeki insanlar var burda yahu. Di mi zaten tvlerde herşey olabiliyor ve istemeyen izlemiyor. Sonra millet şikayet ediyor rtük te diyor ki , istemiyosan kapat tv yi kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Greeny said: kılıçdaroğluna gelince mi topik açtınız. yıllardır kimler çıkıo tv ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Dediğim gibi burda haberin yapılış tarzı falan kimseyi rahatsız etmez diye düşünüyorum. Maksimum Kılıçdaroğlu'nu görmek rahatsız edebilir bazılarını. Onun dışındaki şeylerdeyse Star gayet sonlarda kalan bi kanal, ona gelene kadar rahatsız olacak 100 kanal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 O zaman daha açıklayıcı olayım. Babam 2 dönem önce bir büyükşehir'in belediye başkanı adayı oldu bir partiden , sonra kendisine teklifler gelmeye başladı , bize şu kadar para verin sizin için bir açık oturum ayarlıyalım , şu kadar para verin sizi haber bültenine çıkarıp sizin istediğiniz soruları soralım. Bu teklif yerel ve ulusal tv kanallarının çoğundan geldi. İşte rahatsız olduğum durum bu , insanlar ordaki adamın ağzının içine bakıyor , uğur dündar'ın , ali kırca'nın , Mehmet Ali Birand'ın sözleri onlar için çok önemli olan insanlar var. Bu insanların yaptıkları programlar ve tavırları belli bir ücret karşılığı değişiyorsa ben bundan rahatsız olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 İşte şimdi daha açıklayıcı oldu. Bu durum onların mesleğiyle alakalı. Şunu unutma ki onlar haber bülteninde birer medya figürü, bu onların mesleği ordan ekmek yiyorlar. Gerçek hayatta ahbapların değiller yani. Ha bu söylediğim sadece haber bülteninde geçerlidir, adam o özelliğini satarak para kazanır yani. Ama ayrıca şunu da ekliyim. Mesela Uğur Dündar o kanalda haberin yöneticisi konumunda. Adam para karşılığı siyasi fikir değiştiren konumda değil. Bizzat kendi siyasi görüşü biçiminde haber yapıyor diye düşünüyorum. Mehmet Ali Birand için de bu konuda yorum yapamam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bu Uğur Dündar'ın nelerini biliyorum ben daha ama şu forumda söylenmez abi. Onun için bu insanlar belkide gerçekten dürüst medya değil bazılarının kuklası durumundalardır. Neyse benim söylediklerim bi siyasi görüş olarak filan anlaşılmasın ,yani bu mesajları ben Kılıçdaroğlundan rahatsız olduğum için atmadım. Bu şekilde insanlara bazı damgalar koyuyosunuz ya o zaman deliriyorum sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Açıklamazsan o başlığa bakarak insanlar yazdığı gibi anlar bu çok doğal bişey. Bu olay da tamamen medya dünyasıyla alakalı, yapacak bişey yok yani. Ha Uğur Dündar öyle midir değil midir tartışılır, ama Aydın Doğan'dan öyle bir istekle iş yaptığını zannetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bu adam seçilemiycek bence metrobüs yaptı topbaş boru mu boru demişken boruda yaptı adam marmaray adında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 seçilmesini bekleyen yok zaten. aksini düşünen bi silkinsin kendine gelsin. kodumun varoş memleketinde, sizin bizm düşüncelerimizin bi anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: bu adam seçilemiycek bence metrobüs yaptı topbaş boru mu boru demişken boruda yaptı adam marmaray adında yaptı da ne kadar çözüm oldu. istanbul'un nerdeyse tamamı küfretti metrobüse. Bugün de 2/3'e falana inmiştir hala laf eden insan sayısı, malum geçiş 3 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 APTAL MI SANDIN BİZİ UĞUR DÜNDAR HEDEDE HÖDEDE ! Şaka mısın sen ya ? Yüzlerce liboş tvlerde gazetelerde tayyiti ve ümmetini överken nedense bu tip duyarlılıklar göremiyorduk şimdi dürüst vizyon sahibi birine medyada yer verildi diye isyan etmişsiniz. Anayasal bir ihlal varda bizim mi haberimiz yok ? Git bi çay koy sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar