Pluton Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Ben görevleri falan yaptım level kasmaya gitmiştim ama pek sarmadı sildim 3-4 saat oynadıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 attım torrente. deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 2 saat oynadım. güzeldi freelancer tarzı oynanışa sahip. kontroller o kadar iyi değil ama idare eder. freelencer ın yerde geçeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 eskiden adi degisikti bunun gpotato diye bi firmanindi 20 kusur levellara kadar oynamistik bi arkadasla mass pvp cok zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 f2p bir oyun için alışılmadık bir turnuva başlıyor burda, güzel yanı 2 türk oyuncunun da katılma fırsatı var^^ 3 türk sunucusunun 2 tane kazanan oyuncusu yayıncı firma tarafından Köln'de yapılacak turnuvaya götürülecek. Köln'de kazanan iki oyuncuda Korede yapılacak dünya şampiyonasına götürülecek. Milamber said: metin2 de onlarınmış. ya şimdi daha yeni başlamış oyun oynamadan bok atmak gibi olacak ama. ben bu tarz firmaları sevmiyorum abi. oyunu kendileri yapmadıktan sonra çok zor olur bu işler. gidicek esas yapımcıdan patch fln isteyecek. bir sorun oldu mu çözümü bekleyecek fln.. Hehe abi sen şimdi böyle bir firmada çalışmıyor musun ya ?:) :p Joygame'de yani. Yanlış mı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar