Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power Point Hakkında

HackerMan

Öne çıkan mesajlar

Orda ses için bir ikon gelio slayt in içinde. O ikona sağ tıkla özel animasyon'a gir.
Orda canlandırma sırasını kullanarak yürüt seçeneğini tıkla.
altta slayt gösterisine devam et'i tıkla. Sonra altta bir seçenek daha açılacak ordanda yürütmeyi durdur kısmındaki 2 seçenekten alttakini seç ve müziğin çalmasını istediğin slayt sayısını gir. Yani toplam 40 slayt varsa oraya 40 girersen bütün slayt boyunca hiç durmadan çalar.

Bunu office 2k türkçe'de buldum :D Diğer versionlarda farklımıdır bilemem.[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 12 Mayıs 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar
bu işi yapmayıda en sonunda kendi kendime buldum :)
waw. dosyası olarak mp3 playerla dönüştürmeniz gerekiyor sonra bunu slayt yerinde tüm sılaytlara uygula diyeceğiz daha sonra ise ses animasyonunu verdiğimiz yerde diğer işaretleyip
waw. dosyasını nereye attığımıza bakacağız bunu da uyguladığınız da aminmassyonunuz sürekli değişirken müzik devamlı olarak baştan başlamamış ve müziğin devam ettiğini göreceksinez
sevgeler HackerMan hacklanmicek yer yoktur sadece biraz Kahve makinesi ve bir tane de wab oyumlu bir cep telefonu lazım şuanda hız testi yapıyorum Apollo 13 ile :D[signature][hline]www.sudenet.8m.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...