HackerMan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Power Point Sunumu yapıyorum da sunu devamında sürekli olarak bir müzik kullanmak istiyorum fakat her tık ta müzik baştan başlıyor bu durumu çok yoğun uraşlar sonuzunda yinede çözemedim yardım bekliyom :)[signature][hline]www.sudenet.8m.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 başta bir kez bir sesi herhangi animasyonla başlatıp diğerlerine ses koymazsan olur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Orda ses için bir ikon gelio slayt in içinde. O ikona sağ tıkla özel animasyon'a gir. Orda canlandırma sırasını kullanarak yürüt seçeneğini tıkla. altta slayt gösterisine devam et'i tıkla. Sonra altta bir seçenek daha açılacak ordanda yürütmeyi durdur kısmındaki 2 seçenekten alttakini seç ve müziğin çalmasını istediğin slayt sayısını gir. Yani toplam 40 slayt varsa oraya 40 girersen bütün slayt boyunca hiç durmadan çalar. Bunu office 2k türkçe'de buldum :D Diğer versionlarda farklımıdır bilemem.[signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 12 Mayıs 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HackerMan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 arkadaşlar bu işi yapmayıda en sonunda kendi kendime buldum :) waw. dosyası olarak mp3 playerla dönüştürmeniz gerekiyor sonra bunu slayt yerinde tüm sılaytlara uygula diyeceğiz daha sonra ise ses animasyonunu verdiğimiz yerde diğer işaretleyip waw. dosyasını nereye attığımıza bakacağız bunu da uyguladığınız da aminmassyonunuz sürekli değişirken müzik devamlı olarak baştan başlamamış ve müziğin devam ettiğini göreceksinez sevgeler HackerMan hacklanmicek yer yoktur sadece biraz Kahve makinesi ve bir tane de wab oyumlu bir cep telefonu lazım şuanda hız testi yapıyorum Apollo 13 ile :D[signature][hline]www.sudenet.8m.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar