Karabulut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ben bi sahsin tavsiyesi uzerine gastraph bow aldim.ok cok guzel devamli ss kullaniyorum genelde hizli kesiyorum streng bow almamamin sebebi yavas olmasiydi fakat suan huzursuzum streng bowmu alsaydim diye dusunuyorum tavsiyelerinizi beklerim bu arada light crosbowun cikmadigi dogrumu??? kac zamandir ariyorum daha kimsede gormedim ve de duymadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sakın alma gastra *4 ss strbow *7 ss kullanıyo ustune bıde yavas 40 patk ıcın degmez al gastranı +3 yap yeter[signature][hline]www.dragonsfamily.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ari hangi bowu alma dedigini anlayamadım ? bende şuan DE bow satıp ya gastra yada str long bow almayı planlıom (param olunca) hangisini almiim?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 25 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 long bow yawash oldugu icin almayin dedi hemde fazla ss yiyomush onun yerine gastra alip onu +3 yapmanizi onerdi :P [Bu mesaj Creel tarafından 14 Mayıs 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 C1 e kadar Gastra ondan sonra Str[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 36 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 neden c1 e kadar gastra sora str? bu arada light crosbow hakkinda bilgisi olan yokmiduur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ari silahın +3 olması damageda ne kadar farkediyor. Weapon enc. scroll 130k. +3 için 390k para harcamak lazım. Bunun yerine bi ust sınıfa upgrade daha mantıklı değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 valla str bow p.atk guzel 170 falan ama yavas + cok ss harciyor o yuzden su an lvl 59 olup hala gastra kullanan ınsanlar var c1 e kadarda en mantıklısı +3 gastra ha +3 ne ekliyo her bi scrol +2 patk +1 accuraci yanlıs hatırlamıyorsamda 5 veya 6 critical ekliyor c1 den sonra en iyi bow ilk baslarda light crossbow daha sonra 60 larda eminencebowa gecmek lazim[signature][hline]www.dragonsfamily.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bi okun fazla ss yemesi kotu bisimi sonucta dmg abariyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 yok farketmiyo ister 4 ss harcasin ister 7ss dmg yine ikiye katlaniyo kedi bu arada sakin str longbow alma alanlarin hepsi pisman 40p.atk fark icin 500k fazla vermeye gerek yok lvl50yim hala +3 gastra kullaniyorum ama artik cok zorlasti dmg fazla veremiyorum icebow alabilirim ama onlada ss kullanirsam batarim.[signature][hline]www.dragonsfamily.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: -Ari-, 14 Mayıs 2004 16:55 tarihinde demiş ki: yok farketmiyo ister 4 ss harcasin ister 7ss dmg yine ikiye katlaniyo kedi bu arada sakin str longbow alma alanlarin hepsi pisman 40p.atk fark icin 500k fazla vermeye gerek yok lvl50yim hala +3 gastra kullaniyorum ama artik cok zorlasti dmg fazla veremiyorum icebow alabilirim ama onlada ss kullanirsam batarim. eywallah vizviz kardes harbi yardimci oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar