|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Luriel said: ikeadan bende koltuk aldım çok kalitesiz yapıyolar tavsiye etmem kaplaması yırtılmaya başladı baya baya. ikeadan kaliteli bişi bulman mümkün mü ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 dostum 150liram var diyosun madem, geçeceksin markalı veya ikea tarzı yerlerin mallarını. direk büro malzemesi satan amcalara gideceksin ve oturup deneyip, pazarlık yapıp alacaksın bukadar basit. yani netten falan arama boşuna cünkü yok öyle istediğin özelliklerde ucuza koltuk, ben alırken cok araştırmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 nedanko said: sandalye ye kafayi niye yaslayacaksin? berber koltugu lazim sana o zaman. :) e boynum falan ağrıyo, yaslasam fena olmaz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ya aslinda insanlar bu tip seylere hic dikkat etmiyor. yatak mesela hayatinin nerede baksan 4 te birini geciriyosun, ucuz birsey aliyor. koltukta oyle, cok bilgisayar basinda zaman geciriyorsan ciddi bir sure yapiyor. ben gecen sene farkina vardim. cok ciddi sirt agrisi cekiyodum uzun sure oturamaz hale geldim, uzun oturunca bicak saplanir gibi aci cekiyordum, masajla ancak geciyordu. ondan ergonomik yatak, sandalye gibi seyler onemli yani. is isten gectikten sonra da bu tip seylerin cok anlami kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 http://www.architonic.com/imgProSat/avartesat/fysio_1.jpg alıcam bunu bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 nedankoya katiliyorum. yatagimi degi$tirdim $u ortopedik yaysiz viscoelastik yataklardan aldim. Resmen dik durmami sagliyor yatak, cok ilginc. Boyle gece yarisi donu$lerim 0 a indi nerdeyse. extrem guzel bir yatak turu,herkese tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ne kadar o dediğin yataklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 1 teklik, istikbalde indirim vardi %50, oyle aldim 500 e falan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tempur un dunnopillo nun aynisinin tipkisi. yerli uretim sadece. tempur 1500$ di en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 nedanko said: sandalye ye kafayi niye yaslayacaksin? berber koltugu lazim sana o zaman. :) sandalye diil koltuk demiştim zaten başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 istikbal lerde çok güzel bir tane var. ama turuncu kırmızı ve ya krem rengi. siyak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 modokoya gidip 3 saat dolaşıp yüzünde güzel bir gülümseme ile eve dönersin. en ucuzunu orda bulursun (istanbul için tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kolsun olması onemli, yoksa omuzları yorar ağrıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 http://www.caginburo.com/image2.php?id=24585 bu iyiymiş hehe, tam bir zamanlar fakir ama gururlu genç vardı demelik koltuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar