kaborah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bugün itibariyle yeni bi ergenekon dalgası yapıldı. Benim düşüncem Akp iktidarının ABD'den ve Avrupa'dan aldığı güçle, ülke için de kendi zengin ettiği bir takım iş adamlarıyla ve medya patronlarınıda yanına alarak istatiksel olarak Fetullah Gülen'nin en çok kadrolaştığı kurum olan Polis Gücü yardımıyla adeta bir 'sivil darbe' yapmış oldular. Tek başına kalan ART Tv'yide susturarak kendi emmellerini yerine getirmek için kusursuz bir ortam yakaladılar adeta. Zaten muhalefeti bırakan sözde 'ana muhalefet' bu duruma böyle tepkisiz kalırsa (zaten ordu yeteri kadar yıpratıldı) bu böle gider en sonun da ise torunlarmız veya çocuklarımız Amerikan marşı falan söylüyor olurlar. Bende açıkcası bu durum karşısında ne düşündüğünüzü çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 aga 3 başlık alttakini okumak çok mu zordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaborah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 özür özür harbi görmedim....:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 neden özür diliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaborah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 millet orda 'tartışıyor' ama aslında bn pek bi tartışmaya bnzetemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 oraya link verip bunu kapatalim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar