Greeny Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 e yanlış birşey söylememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Kazanamaz diye arkadaşlar, yakında Ankara'daki gibi İstanbul'da da seçim çalışmaları başlar muhtemelen (http://ankaragonulluleri.org/). O kadar Kılıçdaroğlu'nun kazanmasını istiyorsanız gidin siz de görev alın, en azından "çalıştık olmadı" dersiniz, gece rahat uyursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 |Joker| said: balon said: şu an ki chp oylarını %1 arttırır arttırmaz , fazlası değil . Hayatın AKP, farklı bir yorumun da olmayacaktı zaten, ne gereksiz post. ya bi git işine bak hayal dünyasında yaşama ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 neden kazanamaz çok açık. akp nin istanbul da garanti % 45 oyu var. bu oyun altına düşmesi imkansıza yakın. kılıçdaroğlu yüzünden chp nin oyları artar sadece. chp sadece zengin ilçelerden çok oy alıyor 6-7 ilçe hariç oyu az. bir adayla 2 ayda 13 milyonluk şehrin oylarını döndüremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 %45 az değil mi ya ben %72 garanti diye biliyodum hay allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kapi kapi calip baykal kaybetsin kendine rakip olmasin diye kilicdaroglunu aday yapti diyin bu millet sirf baykala giciklik olsun diye oyunu verir kilicdarogluna deneyin sonuc alicaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 raw power said: Baykal olası rakiplerini harcıyor. Katiliyorum, Baykal herzaman ki bildigini yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 cidden hayallerde yaşıyor bazıları. %45, üzgünüm = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar