Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Lycos da nası Php ekliyoruz bilen varmı? Ben bi turlu ekleyemedimde :) bide bana sağlam arşiv sitesi verırsenız bayılırım (php tabiki)[hline]God's mercy and grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Yararken düşünseydin kardeşim.Yazık değil mi dağlar gibi Lycosa yarmışsın cık cık cık biz ne yapacağız şimdi? Şaka maka php eklemek ne demek .php formatındaki dosyayı bildiğin gibi upload edeceksin işte[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... [Bu mesaj Deep-Night tarafından 22 April 2003 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 muhahahaha koptum YARDIM YARDIMMM sana bi fıkra anlatammmı ben buldum? help me diyem bari :D[hline]God's mercy and grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Hiç tavsiye etmiyorum, database ile boğuşurken günlerimi haftalarımı verdim helak oldum. Şimdi aylık 5$'a php destekleyen hostumla güzel günler geçiriyoruz.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar