silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Beyler belli oyunları oynarken bılgısayar otomatıkman kendını resetlıyo bı sure sonra ses takılıo bazen de normal sesler devam ederken goruntu gıdıyo ve resetlıyo..Ama o sırada yanı download falan varsa devam edıyo tam olarakta reset degıl ama resetlenmedende cozulmuyo..ati xd 2600 ekran kartım var,amd x2 4600 2gb dual ram var..Sorun sızce neden olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ısınma.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Makınayı yenı acmamda da bısey farketmıyo anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 muhtemelen ekran kartından dolayı ama herhangi bir parcada ısınıp yapıyor olabilir. bi kasayı ac bak derim tozlanmışsa temizlemek birazcık düzeltebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ekran kartının sesle ılgılı drıverı var kendılıgınden yanı acaba onlarda bı cakısma mı olabılır ekran kartından derken neden bahsettın yardımcı olabılır mısın duzeltmem lazım cunku sınır bozucu bısey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 valla galiba bu atilerde genel bi problem x1550 kullanırken de aynı problemi ben yaşıyodum çözememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ekran kartından veya cpu'dan olmaz. ramleri kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ya ekran kartından olabılır mı cunku ekran kartı da bı ses drıverı yuklettırıyo ve bunlar cakısıyo olabılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar