sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bu şeyler çok güzel, Starbucks'ta falan olan portakal sıkacakları. Onlardan almak istiyorum bir gün kendi evim olursa ama sanırım bir olayları var onun, iş yerleri cafeler falan satın alabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Coca Cola'ya sataşmayın benim kutsal suyum gibin bişi. Güzel bi kere arkadaş günde en az 1lt tüketirirm. Sevmeyene saygıyla yaklaşırım ama kola içmeyen adam hayatın zevklerinden marum kalmışır bana göre. İçecek olaraktan Rakı ve Kola içmeyene acırım :). Ama önceliğim rakıdan yana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 kola neymiş ya, su için su. rakıyla tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Rakı- Balık ne abi? Kızartıcan 1 kilo hamsini veya atıcan ızgaraya 1 kilodan fazla levreği , koyucan önüne marullu , bol yağlı , isteğe göre sirkeli salatanı , parçalıcan yanına 1 büyük kuru soğanı , alıcan taze ekmeğini , açıcan kolanı , hem balığın tadını alıcan , hemde rakı içiyorum diye tribe girmicen... balık böyle yenir... Rakı; Koyucan önüne beyaz peynir , kavun , karpuz ve diğer meyve karışımlarını , (ben durda kuru kahveli elmayı tek geçerim) , yapıcan sarımsak ile süzme yoğurttan cacğını , alıcan karşına arkadaşlarını (sevgili olmaz , sevgiliyle rakı içilmez) takılıcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar