viole Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kalkan kazlar mayadağdan kalkan kazlar Al Topuklu Beyaz Kızlar Yârimin Yüreği Sızlar Eylenemem Aldanamam Ben Bu Yerlerde Duramam Vardar Ovası Vardar Ovası Kazanamadım Sıla Parası Mayadağ'ın Yıldızıyım Ben Annemin Bir Kızıyım Efendimin Sağ Gözüyüm Eylenemem Aldanamam Ben Bu Yerlerde Duramam Vardar Ovası Vardar Ovası Kazanamadım Sıla Parası lililililililliliiil hadi gençler eğlenmeye geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yo ben bi arkaşşa bakıp çıkcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yok öyle arkadş falan burdaki herkes benm arkadşım arkadaşımın arkadaşı düşmanımdıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 cok saçmalıyorum ya banlayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kanadadan kalkan kazlar değilmiydi başı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kanada uzak olur italya filan desek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 banlayın beni allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ne içiyon dostum sen ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 camel :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 viole said: banlayın beni allahsızlar muahah.Yörünge dışında mı kopup eğlenmek istiyosun?orda ortam güzelse bende geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar