Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Defalarca açılmış hatta daha önce tekrar açtığım bir konu. Abi 1 haftadır alt damağım ve dudağımda beni benden aldılar. Bu günde gittim eczaneden internettende gördüğüm ORALMEDİC adlı ilacı aldım. Sürdüğüm an insanın ağzının suyu ve gözyaşları boşalırmı abi. Ne pis bişey bu aft lan. Bide başıma vurdu ağrısı. Düşmanımın başına gelmesin bu lanet acı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bak banada çok oluyodu stresten.Tek ilacı var onun Tuzu alıyosun oraya basıyosun.Ertesi gün hiçbirşey kalmıyo.Eczaneden aldığın ilaçlar falan hikaye :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 jesus christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Yalanım varsa ne oliyim.Ne zaman aft çıksa basıyorum tuzu bakıyorum dalgama dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 C vitamini iyi gelir sdfg. Bide kola falan asitli şeyler kötü ediyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Arkadaşlar bir deney daha son buldu. OralMedic Aha abi sürdüm 3 saat önce.Şu anda hiç birşey yok.Ne acı var, ne sızlama var. Ama ilk sürerken biraz bağırtmasına rağmen deneyim derim.. Edik: Başarılamayan link şeetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Hmm karbonatlı suyla agzını calkala o da iyi gelır evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sebebini araştır ona göre beslen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bögurtlen şurubu,kızılcık surubu,soda,karbonat,tuz halk arasında yaygın.ve tabiki ortak özellikleri acı cektirmek. bi de limon var ki denenmez heralde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Karbonatlı su acı çektirmiyor ama pek bi faydasını da görmemiştim öyle eğlencesine sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 suyunu bilmem.karbınatı bastıydı arkadas.yuz ifadesi pek hos olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Tuz>all >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Doktora gittiğimde doktor çok salakça bu ilaçları kullanırsan; 7 günde.. Eğer kullanmassan, 1 haftada.. geçeceğini söyledi. Güldüm falanda aft'ın daha bir tedavisi yok.Bana gereken şu ağrıyı engellesin abi. Tuz falan çok fetiş lan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ya sen dinle beni.OLm sextede fetişzm var ama sonunda zevk var safdfd.Bas tuzu geçircek direk.Çok yaptım ilaç vs hikaye (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar