Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bir hizmet karşılığı PayPal ile ödeme yaptınız ama hizmet verilmedi, vs.. bu durumda PayPal'a mı söylemek lazım parayı geri alın diye yoksa kredi kartınızın bankasına mı? Daha önce duymuştum, kolayca paranızı geri alabilirsiniz diye. Şu an böyle bir şey geldi başıma, bankayı mı arasam direkt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 direk chargeback yapabilmen lazım afaik. şimdi benimki blocked olmasa yardım etmeye çalışırdım, BUMP =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 paypalın sitesinden disput başlatıyosun seni hizmeti vermeyenle karşı karşıya getiriyo, chargeback yapmadan önce bunu yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 abi şimdi disput başlatıp ondan sonra o ticket üzerinden mi chargeback yapıyoruz yoksa ayrı "chargeback" diye bir seçenek mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 benim bildiğim chargeback bankadan yaptırılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 evet biraz araştırdım da en hızlı yol direkt bankadan halletmekmiş. yarın gidecem bi şubeye bakalım. teşekkürler hepinize de cevaplar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 elesso said: benim bildiğim chargeback bankadan yaptırılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bankaya gidiyosun bu ne ya ben yapmadım böle bi alışveriş diyosun (bence öyle de) aldım da işte hizmeti vermediler falan dersen uzayabilir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Isbankasi icin subeye gitmeden fax cekebilirsin,max 4-5 gune seni arayip teyit aliyorlar,sonra chargeback yaptirabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar