Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Sonunda be!Kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim a.q!!İsyanım var böyle kadere böyle üniversiteye.9 tane core ders final oldum hepsi birbirinden KOL gibiydi.Finaller bitti ama bende bittim. Kinimi kustum teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yarın da saat 18:00 sularında ben özgürlügüme kavuscam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bnmkide bitti hiç bu kadar stres olmadım sonuçta sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 OogahBoogah said: bnmkide bitti hiç bu kadar stres olmadım sonuçta sınav Babam belde 2 14'lü memlekette beni bekliyo.Ceylan gibi sektirir acımaz okulu bu senede bitiremezsem dsfdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 o zaman bitir de mermi manyağı yapmasın seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar