soulberry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 vuze için port ayarlamak gerekiyo mu? bi de port ayarlamak için sabit ip lazımmış. diyelim evde iki pc var. ikisi de direk modeme bağlı. birinin ip'sini sabitlesek diğerinin interneti gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 öyle ip sabitleme diye birşey var mı? ben direk statik ip alınması gerekio die biliyorum, eğer varsa yazarsan iyi olur bende öğreneyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ip sabitleme dediği rezerve etme. çoğu modemde şu mac adresine şu ip yi ata şeklinde seçenek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 oradaki sabit ip'den kasıt, internet üzerindeki ip'n değil, ağ üzerindeki ip'n oluyor, ağ bağlantılarından ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yezid said: oradaki sabit ip'den kasıt, internet üzerindeki ip'n değil, ağ üzerindeki ip'n oluyor, ağ bağlantılarından ayarlayabilirsin. hatta ihtiyacı olan varsa şu şekilde yapabilir: http://www.emulem.drorhan.com/emulelan.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 evet üşendim ben açıklamaya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 çok karışık bi şey yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yok yav hiç karışık değil, mantığını kapsan hemencecik yapmaya alışırsın zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar