quarkus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Merhaba, Yeni SWG aldım. Accountumu active edecegim zaman 'Sorry - this account key has already been registered.' mesajı veriyor. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Ya da ne yapmam gerektigini bilen? Birisi çalmış mı acaba key'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Althar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Selam bir arkadasimin basina geldi bu olay. Gerekli Seyler'den almisti gitti iade etti yenisini aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Çok can sıkıcı bir durum. Nasil çözdüğünü sonra burada söyle olur mu? merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarkus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bu sabah Avaturke götürüp yenisini aldım. Benzer sorunla karşılaşanlar nereden alırlarsa alsınlar önce avaturkü arasınlar, hemen yardımcı oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar