crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: UltraPsycho, 14 Mayıs 2004 09:59 tarihinde demiş ki: Bu arada yeri gelmişken sorayım... adalara gitmenin maliyeti ne kadar? çok pahalı değil ya vapur 1 milyon mu ne gidiş dönüş 2 işte bi şeyler yemen gezmen tozman falan taş çatlasa 20 ye çıkarsın kişi başı ama nerde yemek yiyeceğini bilcen yoksa daha pahalıya çıkarsın....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ada fikri gayet güzel işte, çanatay mangal da atarsın ooooh kebap, sefkilim sana süpriz olsun diye ellerimle köfte yoğurdum oyoyoy yuakrdaki yazının geyik kısmı çok olsa da bana sefkilimin böyle bi süpriz yapması kız kulesine götürüp orda uslu uslu oturup beni doyurmayacak bir yemeği cici cici yemek zorunda bırakmasından daha çok hoşuma gider...
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 büyükada da bi burun vardı neydi oranın ismi ya güzel baya bi piknik olayı var heybelide de değirmen miydi adı hemen iskelenin sağ tarafında güzelbi park var heybeliyi şiddetle tavsiye ederim.... NOT: ama bi kötülüğü var adanın yazın gidilmio oraya maganda ayı ve bilumum zarar verici insan türevleri bulunduğu için haftaiçi yada havalar tam ayı havası olmadan gidilmesinden yanayım ben[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Öne çıkan mesajlar