Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ya yeter be nezaman oyun alsam yüzde 99 çalışmıyor zarttan zurrtan hatalar veriyor arkadaş painkiller verdi yükledim biliyordum çalışmıyacağını çalışmadı tabikide Açıyorum ERROR COULD NAT İNİTİALİZA DİREKİKS DOKUSSIFIR RENDERER Deliricem ya hiçbir program hiçbir oyun çalışmıyor okadar salak bir bilgisayarki:( 5 aydır yeni oyun almadım[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 eeeee?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 tam hatayı yazsana bu aralar dx9 la uğraşıyorum sanırım bişiler çıkartabilirim hatadan[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Abicim yeniden yüklemeyi denedinmi direct x i ? yada üstüne yükle . Neden sıkıyorsunki canını , genelde direct x de 1 hata verirse tüm oyunlarda veriri aynı hatayı , yani genel olarak çalışmaz... Reinstall vs vs yapmak lazım böyle durumlarda, e tabi windows bu karşına erorr mesajında 23*85229380 lndgşls 308390 falan gelmişse yeniden yüklemekten başka yapabileceğin birşey yok.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 directx 9 bende cicek gibi calisiyo walla sende sorun war heralde veya biseyle uyumsuzluk gostermis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Valla hata üstte yazıyor rendering açılmadı diyor şimdi bütün oyunlar çalışmaz 8.0 vardı oof of şimdi jk2 yi bul ooradan yükle 8.0 kasar baya Tnt2 ekran kartı var driver falan hiç indirmedim[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Natural_Jedi, 13 Mayıs 2004 19:24 tarihinde demiş ki: eeeee? fu:-P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 sen önce bi driver yükle ona bence ondan sonra sorun çıkartırsa çözüm düşünelim[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Hmm render mı ? bak abicim sil driverlarını kaldır dön 256 renge ama bundan önce hemen flashback yapıp önceden son sürüm driverlarını elde ediyorsun ekran kartının. sonra tekrar flashback ve kaldığımız yerden devam ediyoruz , driverları kuruyoruz daha sonra direct x setup lakin direct x birz büyük olabilr daha önceden çekmene bak sen[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ? oha beceremem onu[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar