Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ssde görüldüğü üzere alt karakterim herb ve oreları aynı anda tarayabiliyor. Wotlk ile beraber gelen bildirilmemiş bir değişiklik mi bu ? Yoksa bir hata mı oluştu ? Hata olmasına pek imkan veremiyorum çünkü guilddeki herkesin yaşadığı bir durum bu. Hunterlarda ore herb ve humanoidleri aynı anda tarayabildiklerini söylediler. Bilgisi olan var mı? http://img291.imageshack.us/img291/5893/asden0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Valla benim priest arayamıyor, hunterlara özel birşeyse imbaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Migrate ettiğinde açık olan "Track" karakterin pasif tracki haline geliyor. İstesende kapatamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 O ne muhteşem bir bug öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Hmm biz guild olarak migrate ettiğimiz için hepimizde böyle birşey oluştu demek. Diğer serverdan kalan buffların üzerine yenisinin stacklendiğini görünce ''acaba..'' demiştim ama yok artık böyle birşeyde es geçilmez diyerek üzerinde durmamıştım. Benim alt karakterim olduğu için pek mühim değil ama level 80 bir karakter bu yolla güle oynaya iyi para kazanır. Forumları araştırayım bildirilmemişse bildireyim bu hatayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bildirmeli misin? hehe kaldır parayı otur aşağı abi naptın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Malesef hataya karşı birşey yapamıyorlar. Yanlış anlamayın malesef diyorum çünkü, bizim guildden hunter arkadaşın "Track humanoids" açıkken migrate ettiğinden, minimap'i her daim sarı noktalarla kaplı. Benim druidim mine/herb trackliyerek yoluna devam ediyor(ne mutlu bana). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Hmm anladım teşekkürler bilgi için ilk migrate olduğundan bu konuda bilgim yoktu. Tuhafmış hakikaten :) Greeny said: Bildirmeli misin? hehe kaldır parayı otur aşağı abi naptın:P Ben dürüst bir space goatım ^^ Farm yapmıyorum ki wowa ilk başladığım zamanlar olsa sömürürdüm kesin :P ama şimdi ahde birşey bulamayınca farm yapıyorum onun dışında hiç çekici gelmiyor gidip birşeyler farmlayıp bundan kazanç elde etmek. Belli bir miktarın ötesinde paranın hiçbir amacı yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Spidee said: O ne muhteşem bir bug öyle ya. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ufak bir macro ile sürekli track değiştirerek buna yakın bişi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ana bug mu bu bende ne güzel degistirmişler hem herb hem mine görünüyor ne güzel diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar