Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ben bi daha upliyim bunu, su anda cekiyorum. gerci artik wow var aion var herkesin de parasi var ama insan merak da etmiyor degil. bakalim, oynarim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 off hatılrıorum ben de lisede mi ne girmişti m2002 de böle etrafta dolaniodum falan ne mob vard ıne pvp hiçbişey yapamiodun sadece karakter açıp dolanabiliodun çok fantasik gelmişti ama bana Uo'dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 simdi baya gelistirmisler gerci oyunu. hatta iyi dev team ile source codeu gelistirilip iyi bi is bile cikartilabilinir. cok takdir ettim adamlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ne olayı varmış ki oyunun yani ne tarz bi oyun olmuş girdim sitesine de fazla karıştıramadım sitesi bile aynı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 moblar gelmis, pvp gelmis falan iste. mmoya donusmus baya bi. neyse dl bitince deneyeyim bi yazicam izlenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar