SenariouS Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 fellinin bazen ölümüne komik kaçan replikleri var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 next episode:meme ucu.Özellikle zoom yapıp koymuşlar.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 İşin güzel yanı onlar bile filler değil, romanlarda var hepsi. Maid cafe waitress Felli bile :> Yanlız o bölümden sonra işler baya ciddileşicek bir süre bildiğim kadarıyla. Fonfon baya ciddi yaralanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bölüm erken mi çıktı ya.Pek konuşma yok sırf meme var heralde. Neyse indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 erken sayılmaz raw ları bi kaç gündür var 11 in 1-2 nin hd versiyonları çıkmış güya ama upscale mi değil mi bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Felli harikaydı ya.Tam yerindeydi herşey güzel yapmışlar eğlencelikti bölüm.Son sahnede çok feci güldüm asdadsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bu bölümün seslendirmelerinde biraz problemmi vardı bana mı öyle geldi ? Özellikle Felli ve Nina seslendirmeleri çok absürtleşti bölümün bir kaç yerinde sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ya kaynak rawlar çok kötü yada Ayakonun HD dedikleri gene upscale. Öyleyse 576p den upscale herhalde önceki SD ye göre daha temiz çünkü Ayako - Chrome Shelled Regios - 01 720p Ayako - Chrome Shelled Regios - 02 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ayako nun 720p leri ile Taka nın 720p leri her açıdan aynı..bu sabah baktım daha..isteyenler Taka dan da takip edebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Ayako - Chrome Shelled Regios - 03 720p Ayako - Chrome Shelled Regios - 04 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 DVD rawlar damlamaya başladı. Legend of Regiosu da dvd bonus olarak koymuşlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Geri kalanını da koymuşlar mı acaba.Böyle tam olarak bir bölümde anlatsınlar gerçekten ne ayak olduğunu. her ne kadar o ingilizceye dayanamasamda Merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 hmm legend of regios topu topu 2 roman. DVD bonus olarak sığabilir esasında 26 bölümlük anime nerden baksan 8 dvd eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 12 güzeldi. Her karakteri sevdiricekler herhalde. Hikayeleri güzel işleniyor. Felliyi de öyle güzel portrelemişlerki 11 bölümde, 12. bölümdeki tekme sahnesini bir kaç saniye önceden tahmin edebildim :> Önümüzdeki bölümlerde leerin zuellniye gelicek ve fonfonun harem baya kızışıcak. Sarışın abla da çok erken yelkenleri suya indirdi. pek de bi sert duruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ben en çok felliyi sevdim ya zaten.Cool takılıyor ama sinirlendimi çat diye koyuyor tekmeyi. Sniper elemanda sıra artık sanırım onu işleyecekler.Sarışın lölö saçlı hatuna yazdı kesin o da keltoşu seviyordu çok bunaldı takım değiştirdi büyük ihtimal. Sallıyorum ya ciddiye almayın(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 2. ED de çok tatlı olmuş. İlk ED gibi dinledikçe kanınıza giriyor. Gene ilk ED gibi bundada farklı yardımcı vokalli versiyonları var. Biri tahmin ettiğiniz gibi Meyshen diğeri gene Leerin. Öyle gözüküyor ki haremden zafer ile Leerin çıkıcak :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 abovvv Layfon gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 13 çıkmış bu sırada yapışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bu bölümdede kombat yok nese haftaya platoon maçları başlıo sonunda aksiyon görücez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ayako - Chrome Shelled Regios - 05 720p Ayako - Chrome Shelled Regios - 06 720p Ayako - Chrome Shelled Regios - 07 720p Ayako - Chrome Shelled Regios - 08 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 yalnız 15. bölüm gerçektende çok iyiydi... bu seriye biraz daha para akıtsalardı çok iyi olabilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 of of 15.bölüme bak be.Resmen ağzım açık kaldı.Bir animeden beklediğim herşey fazlasıyla bu bölümde vardı.Bu bölümü en mükemmel bölüm ilan ediyorum.(belki biraz erken ama:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 15 şahaneydi valla. Herşey vardı içinde Regiosu güzel yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 17 şahane bölümdü, 18 de feci olucak gibi. Fayton da çok delikanlı çocuk oldu valla 17. bölümde tebrik ettim kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ara bölümleri bu kadar coşmuşken benim sezon sonunda mükemmel bölümler beklemem normaldir heralde:).ikinci,üçüncü ,dördüncü sezonu yaparlar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar