yezid Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 cs oynamayı beceremediğin için cezalandırılmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bendede aynı problem var, pingim havalarda uçuyo. arıyorum ttneti anca speedtest yapıyolar, arıza kaydı veriyorum kontrol ettik hattınız cok iyi diyolar... ama değişen bişi yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tabi öyle bir ihtimalde söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hah sevindim problemin birtek bende olmadığına eheh şaka bir yana nezamandır var bu problem sende shadow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 pazar günü yoğun oluyo yurtdışı çıkışları ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Jandor said: hah sevindim problemin birtek bende olmadığına eheh şaka bir yana nezamandır var bu problem sende shadow? ya bende download&surf falan gayet hızlı ama pingler coşkun. ne zamandır böyle dersen, tam bilemiyom:D eskiden wow oynardım gene pingler paso coşardı, şimdi 10 gündür IL2ye girmeye çalışıyorum sürekli timeout olup düşüyom serverdan:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 selamlar msnde yaptığım araştırmalar sonucu izmir e has bir problem anladığım kadarıyla 10 kadar denek üzerinde yaptığımız araştırmalar 350 civarı yüksek ping alan 9 kişi izmir den 80 civarı normal ping alan 1 kişi istanbul dan... ttnet allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ben İstanbul'dayım pingler rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 eskişehir de aynı şekilde, gece olup da millet yatana kadar 1 sn delay 900-1100 ms le wow oynadım. birde şu pingi düşündürdüğü söylenen tcpip parameters dan dosya yaratıp değer verip regeditten yapılan şeyler vardı, işe yarıyor mu onlar cidden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ankaradayım pingler felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar