Lexius Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 1 adet PSP-2000 (Slim) Satıyorum. Piano Black, temiz, sadece az sayıda, çokçok dikkatli bakıldığında gözüken micro çizikleri var. 8GBlık ve 4GBlık SONY memorystick var, istediğinizi seçin. *Orijinal yumuşak taşıma bezi ve bilekliği mevcut. *Data kablosu ve Memory Stickler için bridge'de mevcut. 8GBlık kartta, God of War : Chains of Olympus Midnight Club : LA Remix Star Wars : Force Unleashed Tekken : Dark Resurrection Fifa 2009 4GBlık kartta, God of War : Chains of Olympus Midnight Club 3 : DUB edition Burnout Dominator hazır yüklü. Yannda hediye olarak verebileceğim, Ridge Racer 2, MidnghtClub 3 : DUB ve Tekken : Dark Resurrection UMDleri mevcut. PSP + 8GBlık kart (360-375 arası düsünüyorum) veya PSP + 4GBlık kart (325 YTL civarı düsünüyorum) olarak satmayı düşünüyorum. PMle veya başlığa post ile ulaşabilirsiniz. Fiyatta anlasabiliriz ama sahsi fikrim full + temiz bi PSP Slim icin fiyatlar makul ^.^
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yanıyorum 300e mp3 player aldığıma yanıyorum..
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 İlgim var biraz, ucuza psp bakınıyorum ben de. Kafamda daha fazla fikir şekillenene kadar şimdilik nerede oturduğunu sorayım dedim. Kendime bakmıyorum işin aslında da, ona bilgi vermek bakımından.
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ankara ^^ ayrıca yeni pil aldık bu 2 kat fazla gidenden ^^ orjinal oda sonynin
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 iyiymiş... kısmet, bakalım. Dediğim gibi kendime değil başkasına baktığım için net bir şey söyleyemiyorum henüz.
Öne çıkan mesajlar