bozkurtt Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 arkadaşlar_tekrar_coann_acc._ımı_açtırdım_acaba_hangi_serverda_türkler_çoğunlukta?weya_oynanyan_türk_arkadaş_kaldımı:P? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ben de tekrar açtırmıştım. crom serverinde serverlerin birleşmesine rağmen tek tük bizden insanlar var. bu forumlara göre eger halen aktifse aquilonia rp serverinde varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 fury'de şu an TURKS diye guild var. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fireearth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Fury sunucusunda TURKS guildi var..Aramıza katılmak isterseniz Horuss veya Alabandes ile konuşabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 BiTcH_oFBaT said: fury'de şu an TURKS diye guild var. rofl fury'de şu an dünya savaşı çıkmış gibi resmen.Her millet ana avrat birbirine kayıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bu ay oyungezerde röportajları olması gerek. aquilonia da çok büyük bir türk guildi var hatta serverı yönetiyorlar bildiginiz =). bende onlardandım oyuna ara verdim Ultima oynuyorum şu sıralar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 5 mesaj atılmış, nasıl olurda baslıgın ve mesajın yazıış ıcımıne degınılmemış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 o tip detaylardan artık sıkıldık cuce. cidden hele bu conan kısmında artık sallamıyor kimse bu tip şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 feiticiera said: BiTcH_oFBaT said: fury'de şu an TURKS diye guild var. rofl fury'de şu an dünya savaşı çıkmış gibi resmen.Her millet ana avrat birbirine kayıyo. inanılmaz büyüyoruz biz. 2 guild bize katılcak 3 tane ally var. ruslarla savaşıcaz bu gidişle sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Cuce said: 5 mesaj atılmış, nasıl olurda baslıgın ve mesajın yazıış ıcımıne degınılmemış. işyerindeki pc nin klavyase bozuk olduğu için space tuşu çalışmıodu ondan kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 keriz gibi bayıldık paraları conana ya! hepimizi gaza getirdiler yok şööle güzel yok şööle süper diye, sonuç ise koca bi fiyasko... satsan satılmıyo atsan atılmıyo accountta ööle duruyo :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 shadow sen hala oralarda mı kaldın? oyun patladı tamam anladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borknagar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Karaker transferi dün itabı ile başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar