nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Abi 3 red light probleminin çok az olduğu yenilerden var bende de, valla uçak gibi ya sesinden oyundaki diyalogları duyamıyosun çok fena :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 xboxa yaparlarmı bilmem ama mmo larıda konsola aktarma planları var.biri dc comics universe.tamam oyunun kalitesini daha çıkmadan bilememde güzel şeyler bunlar.pcnin upgradelerinden gına gelmişti ve xbox türkiyede satılsa idi onud alırdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ermynorac said: beyler xbox360 elite almak istiyorum desem nerden alabilirim peki? siz nereden aldınız ve garanti falan gibi bir şey oluyor mu yoksa microsoft resmi olarak satmadığı için bozulma durumunda çöp mü oluyor kendisi? şöyle yineleyim dikkat çekmiyor soru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 mmo olarak swg xboxta var sanırım bide age of conan ında xbox versiyonu çıkıcaktı yakında bildiğim kadarıyla. nillep ses olayını dvd sürücüyü değiştirerek çözebiliyosun, markaya göre farkediyo, bendeki sessizdi ama dvdleri çiziyodu mesela. bide orjinal dvdlerle yazılabilir dvdleri bazıları arasında çok ufak kalınlık farklarından dolayı ses farkedebiliyo, yatay kullanım dikey kullanımda sesi etkiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Abi bana ses fandan geliyomuş gibi geliyo. Yani sanırım fan gürültüsüyle dvd-rom gürültüsünü ayırt edebiliyorumdur. Öyle umuyorum en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hehe, içinde dvd yokken hala gürültü yapıyosa fenaymış, sen çıkar onu elinden bence direk. 300 veririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Yok abi en azından ısınmıyo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 elesso said: mmo olarak swg xboxta var sanırım bide age of conan ında xbox versiyonu çıkıcaktı yakında bildiğim kadarıyla. nillep ses olayını dvd sürücüyü değiştirerek çözebiliyosun, markaya göre farkediyo, bendeki sessizdi ama dvdleri çiziyodu mesela. bide orjinal dvdlerle yazılabilir dvdleri bazıları arasında çok ufak kalınlık farklarından dolayı ses farkedebiliyo, yatay kullanım dikey kullanımda sesi etkiliyo. conan gelirse banada selam söyle, galaxies kac senelik oyun? benim dediğim eski oyunlar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 firma batmazsa geliyo conan bu yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ermynorac said: ermynorac said: beyler xbox360 elite almak istiyorum desem nerden alabilirim peki? siz nereden aldınız ve garanti falan gibi bir şey oluyor mu yoksa microsoft resmi olarak satmadığı için bozulma durumunda çöp mü oluyor kendisi? şöyle yineleyim dikkat çekmiyor soru :) irmak toysland diye arat googledan, onlardan iste. 650 ye elite satiolardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 nakit 800 diyo elite için pahalıymış biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Abi ankara ırmak toysland'dan aldım ben 640 lira peşin. Kargoyla geldi. Hala satıyolarsa orayı dene derim, çok da sağlam çalışıyo yani makina nazar değmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 aslında ya çok ucuz arcade bulmak ya da benim xboxu tamir ettirmek istiyorum ben, tamir için önerebileceğiniz bir yer var mı, anakart değişimi falan mı yapılmalı kırmızı ışık için. ayrıca kaça patlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Tamir bilemem de 640a elite güzeldi baya ben memnunum aldığıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 640 fazla, zaten xboxa zamanında 400 avro vermiştim onun acısı hala duruyo (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Elite için fazla diil yav, baya iyi hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yok onu demiyorum zaten, elite için gayet güzel fiyat ama evde duran bozuk xboxu tamir ettirme şansım varsa daha ucuza (tabi bidaha bozulmamak üzere) niye gidip birtane daha alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bildiğim kadarıyla tamir olsa da çok kısa sürede tekrar gidiyomuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bir yerde anakart deişimi ile uzun vadeli çözüm okumuştum ama hatırlamıyorum tam yoksa dediğin doğru 2 kere tamir ettirdim bozuldu baya muhabbet ortamı yaptık topiki susuyorum ben (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bi kaç tane geçici çözüm var bi tanede ekran kartının üstündeki çipi değiştirerek sağlam ama zor olan bi çözüm var. son dediğimi yapan bi tek atik elektronik vardı ama belki başka yapanalrda çıkmıştır. tabi bunun yapılabilmesi için işlem görmemiş olması gerekiyo sanırım, ara bi konuş genede sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ankara'da garantili tamir yapan elemanlar vardı DH forumlarından, yaptıkları tekrar bozulmuyordu vs. bir araştır derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar