Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Evet oturup çay içmekten felç olmuştu midem geçen sefer[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 hm 20 milyon haftaya cuma günü olsa nası olur?[hline]Where have you gone Master Windu? There is no Emotion, there is Peace. There is no Ignorance, there is Knowledge. There is no Passion, there is Serenity. There is no Chaos, there is Harmony. There is no Death, there is the Force. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Bursadan yeni geldim; yorgun olmasam gelirdim belki.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 bekleyin az kış bastırsın karda yapalım.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Aynısını ankarada yapabiliriz ilgilenenler bana ulaşşın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 ankarada bilkent uni de oranın cayırlarda meydan savası yapılsa cok rulz olur :D[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 ama kim kim? 3-4 kişi mi :)[hline]Where have you gone Master Windu? There is no Emotion, there is Peace. There is no Ignorance, there is Knowledge. There is no Passion, there is Serenity. There is no Chaos, there is Harmony. There is no Death, there is the Force. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 bende gelirim walla en azindan 1 2 kere oynamisligim var[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 hmm para denkleştirirsem atlarım[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Şimdi önümüzdeki cuma mı? (bugün cuma) Belki gelebilirim nasıl olsa bu hafta okul yok Keh keh keh :) ve saat kaçta ?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Urza, ücret tamamda ne kadar oynayacağız, neler veriliyor onu yazmamışsın Detaylı bir bilgi verirsen bizde bir karar verebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 30 dakka çok az değil mi? yani çok kısa sürer biter hemen :([hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Birisi hemen hemen aynı paraya 2 saatmi ne oyun teklif etmişti geçen sefer nedir olay ? Boşuna 30 dakka için paralarımızı dökmeyelim sokağa[hline]I am hunted by the future Will the future be my past? Or is time a fade out picture Of my everlasting cast? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 20 mermi hic bisey ben yuzlerce bosaliyodum yine yetmiyodu. 30 dakika icin kazigin onde gideni. Zaten bu tur yerker mermilerden para yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 hmm tamam olabilir biraz düşünelim biz cevabı yazarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 boşverin paintball'u yakmayın canınızı :) go-cart rulz..[hline]Ivan Valiant the Far Seer @ Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 up ya benim şansıma yada bu oyunun şansına hep böle herkes hevesleniyo bi anda unutuyo [Bu mesaj WaNTeD tarafından 10 Kasım 2002 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 hadi yapalımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 bende warım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 o arespaıntball daha ıı sanırım yazın bende bı ıncelemıstım ona bakın derım haftasonu olursa gelırım walla :)[hline]you will be a jedi , i promise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 lol yine mi gelen olmuo ki kardeşim..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 havalar güzel olmaya başladı tam böle acımasın die kalın giyicen ama ne üşicen nede terden ölücen belki bu sefer tutar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ACISIIN BIHIEIEEEE AÇISIN HILEEEEANNNNNNN NUAHAUHAUHAUHAUHUAH ACISSIIIN FURUN LAHN İNCE GİYİNİN TENİME GİRSİN O ŞEY YANE BORU AY YANE MERMİ NHIHIHIEIIEAIIAIAIAIAIAIA! *!Mazoşistleri almıyoruz* beyler ben kesin gelirim :) çok iyi nişancıyım küçük görünüşlüyüm ve taktik uygulama ve bulmada iyiyimdir esası:) gelirkende bant getiririm hiç korkmayın:) bişi sorucam ben benim tüfeği getirsem olurmu hehe?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bende oradayım garantı uzun suredır gıdecek adam arıyordum da 20kisi bulmak kasıyor tabi. Saat ve yer verılsın gelelım.[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar