viole Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Orphaned Land - The Storm Still Rages Inside http://www.youtube.com/watch?v=UYR3ZrfQrmQ watch?v=UYR3ZrfQrmQ dinleyin dinlettirin.. şu sözlerin türkçelerini bulabilsem bi varmı cevirebilecek olan :( The Lighning flashes tension's high Bringing light to darkened skies Like Jonah in the belly of the beast Inside the ark the sound desist And so the ark was swept upon the rising water... Forty days and forty nights There came a mighty flood upon the land Where once were green pastures teeming with life Now were oceans deeper than any abyss "Out of depths of sorrow I cry Before thee I lye If this world shall inherit the mild Hear your orphaned child..." Lord pray tell save thy child The storm still rages inside Lord guide them Unto a dry land, Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Şimşek çakar, gerginlik artar Kararmış gökyüzüne ışık getirir Canavarın göbeğindeki Jonah gibi Kemerin içinde, ses kaybolur* Ve böylece kemer sürüklenir Yükselen suyun üstünde 40 gün ve 40 gece Kudretli bir sel geldi karaya Bir zamanlar yeşil çayırların olduğu Hayatın dolup taştığı Şimdi herhangi bi çukurdan daha derin okyanustu Kederin derinliklerinde ağlıyorum Önünde uzanıyorum Eğer bu dünya tatlı olanı miras alıcaksa Duy yetim düşmüş çocuğunu Tanrım, dua et, söyle, kurtar çocuğunu Fırtına kopuyor hala içerde Tanrım yol göster onlara Kuru topraklara, amin. *kemer-->yay, kavis, desist ten tam emin değilim ama yakın olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bütün repler sana gelsin :D cok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Vay be Mabool. Bayadır dinlemiyordum, açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bu adamlar bi garip yauv. bazi sarkilarina hastayim, bazilarindan tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar