mutos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ya beyler boyle bir uygulama varmıdır acaba?bi virus taraması yapmak istiyorum ama mcafee,norton vs gibi programlarla ugrasmak istemiyorum.mesela mcaffee nin kendi sitesinde yapmıs oldugu boyle bir tarama sistemi varmıdır?[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere development... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 www.pandasoftware.com burdan online virus scan diye aratırsan zaten karşına çıkar.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır [Bu mesaj Ra_d tarafından 13 Mayıs 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_arthas_ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 www.antivirüs.com Gayet başarılı.... menüden personal scan i seçip ülkeyi türkiye yap. bazı yüklemelerden sonra scan yapıp bulduğu virüsleride siliyor. çok başarılı bir uygulama. dene derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 wow dedim adete dl leri falan yapıyor bakalım neler bulacak tarayınca :p[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere development... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar