bleed82 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ben hic bilmiyorum ama forum acmak bi orta site yapmak istiyorum nasil baslarim bulara 0 dan anlatabilcek yada yazan bi yer varsa linkini verebilcek olan ? turkce olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Şunu unutma ki siteyi kurmak zor deildir siteye ziyaretçiyi çekmek ve bağlamak en zor iştir. Siteyi açiyim ziyaretçi gelir diye düşünmek fazla iyimserlik olabilir eğer gerçekten eminsen giriş işe derim. Boşa kürek sallamaktan iyidir. Forum kurmaya gelince PhpBB forum kurulumları diye Google da Türkçe seçeneğini seçip ararsan birçok dökümana rastlarsın.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bb yi hsxır alıp kurarsan bi sürü güvenlik açığıyla beraber yüklemiş olursun. ayrıca bi siteye sadec bb yüklersen başka hiçbişiy olmaz yani sadece forum olur onun için bence nuke yükle daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 forum demiş adam.. fix lenmişleri de var o forum scriptlerinin türkçe sitelerde bulabilirsin döküman ararken[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bleed82 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ii hos guselde ara dedin sekilde aradim alakasiz sadece 3 yer cikit . cok yoruyorum sizi ama 1. bana onun linkini bulsaniz 2.acaba hangi freeserverlar phpbb yi deksekler 3.saouln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ya sende biraz yaratıcı ol aramalarda Kurulumu diye arasan çıkıyo bi ton işte herneyse http://www.scriptci.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=44 al burdan Lycos.co.uk da php yi destekleyen freehost Yok paralı ve reklamsız hosting düşünürsen Özel Mesaj at bana. Sonuçta bol reklamlı biyere kimse girip zevkle zaman geçirmez[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 lycos eger ki ftp destegi veriyorsa sanıyorum olması lazım.ftp den hemen kurabilirsin. oncelikle adress bar a ftp://[email protected](adresi iste buraya) veya cuteftp,bulletproot vs gibi ftp programları ile de ftp yi yazıp gir.kullanıcı adı,sifre soracktır.uyeligini yaz ve karsına cıkan pencerede sana ayrılan belli bir mb alan vardır. hazır aldıgın forum dosylarını buraya aktaraksın.ornegin forum dosyalarının icinde upload kısmı olur ki bu folderı tumden upload edeceksin ftp ye sonra lycos dan ayarladıın sistene ornek olarak mutos.lycos.co.uk a girdiinde forumun hazır olarak cıkacaktır.bu sekilde kısa bir acıklama yapayım dedim. umarım faydalı olabilir :p[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere development... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 turkce olarak site bende yok bu konuda ama eger bu konudaki siteler istersen sunlara bakabilrisin IBPlanet Invision Power Board vBulletin[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere development... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar