Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Benim matematik dönem ödevim altın oran, yarın vermek durumundayım... hoca internetten copy paste istemiorum dedi ancak ben yanlızca 1 siteden yaptım ve işmdi kaynak gostermem lazım... kaynak olarak 1,2 ingilizce 3-5 turkce site gosterdim... kitap olarak da kaynak için da vinci sifresi ama baska glemedi aklıma ki bilmiorum da.... bi an once kaynaka yazcak kitap adı bulmalıyım, okumaya gerek yok içinde altın oran geçsin yeter...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 google a renaissance yaziyosun, michelangelo yaziyosun, da vinci yaziyosun bol bol altin oran cikar[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 tamam da bana kitap lazım :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
fab Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Kitabın adı : Sight Sound Motion (Applied Media Aesthetics) Yazarı : Herbert Zettl Altın oranın anlatıldığı sayfalar: 122-124,139[signature][hline]mesela beş
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 E - book ekliyorsun sonuna.[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates.
Öne çıkan mesajlar