Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mayıs Yeni Albümler...


SadButcher

Öne çıkan mesajlar

Mayıs ayında çıkmış olan yeni albümlerde "masterpiece" denilebilecek bir kaç albümden haberdar etmek istedim patileri. Aşağıdaki albümler Heavy Metal ve türevleri üzerinedir.

Jorn - Out to Every Nation
Bu adam Kuzey Avrupalılar için bir ilah kabul ediliyor. O kadar çok sayıdaki Death, Black ve Doom grubu arasında Thrash ve Hard Rock vokalistlerinin az olmasından olması muhtemel. Daha önce ARK gibi bir grubun vokallerinde devleşen bu şahıs (Jorn Lande) solo albümler yapmaya başlamıştı bir kaç yıl evvel (sanırım 2000 de) ve oldukça başarılıydı. Yeni albüm tamda yukarıda bahsettiğim türe giriyor melodik vede muhteşem vokaller ile çok kaliteli bir Heavy Metal albümü.

vede bu ay çıkan en muhteşem albüm...

W.A.S.P. - The Neon God - Part 1 - The Rise
W.A.S.P. grubunu bilmeyen yoktur sanırım The Crimson Idol albümünden bu yana orjinal kadro bozulmuş vede grup Blackie Lawless ın denemeleri vede muhteşem sesine asılmış bugüne kadar idare eder vaziyette gelmekteydi. Fekaaaat... The Crimson Idol ile başlamış oldukları grubun kendini sorgulama ve epik müziğe yönelme çabaları aradaki başarılı başarısız çalışmaları boyunca görünen o ki olgunlaşmış ve The Neon God gibi bir sequel albüm yapmışlar. Eğer türler arasında kafanız karışmış halde ne dinleyeceğinizi arıyorsanız yada benim gibi W.A.S.P. dönemi gruplarından birinin yeni çıkmış albümünü gördüğünüzde yüzünüzü bir tebessüm kaplıyorsa albümü edinin Heavy Metal bu albüm işte. Epik, melodik ve kusursuz müzik.

devam edecek....
malum vakit dar :)[signature][hline]"Story of SadButcher"
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...