AMO Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Ates topu olarak yağmak istiyorum dünya'ya. Yok etmek ,mahvetmek istiyorum dünya'yı. Ne fark eder ki ha simdi , ha yarın . Insanlığın sonu bu olmıycak mi sanki, Ölüm, şiddet ve yıkım. İnsanlar canlıyken barış imkansız diyorlar Var olmayan barısı cesetlerle kutlarım o zaman ben Ateş, ben ve bir avuc kül Hem ne fark eder ki Ha şimdi , ha yarın ellerimize kan bulaşmıycak mı sanki ? şiirden daha cok metal bi gruba sarkı sozu olur ya neyse :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Diken grubunun Öğret Bana şarkısının sözlerine benzettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bilmiyorum o grubu bakarım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ve yürüyorum, korkudan arta kalanlarla ve son kez gördüğümü söylüyorum ellerimde solucan gibi ezilenleri hükmetmeye hazırım, dünya'ya ben dağların doruklarından seyre kapılmışım seni yüce tanrım bana güç ver sabretmeyi öğret bana öğret, öğret, öğret sabretmeyi öğret öğret, öğret, öğret sevmeyi de öğret Böyle bir şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 http://nezareth.garaj.org/images/nezareth2.jpg böyle şeyler çağrıştırdı. Sonra http://www.ilosaarirock.fi/2005/felamaa/images/anthrax2_heikkiniiranen.jpg böyle derken yazıyla hiç alakası olmayan şeylerden bahsederken buldum kendimi işte hayat ne tuhaf vapurlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 eh cok benzemiyor bence. ben daha cok barısın suanki sartlarda ımkansız oldugunu ve bı noktada ınsanlıgın kıtle ımha sılahlarıyla kendını yok edıcegınden bahsettim . sonuc bu olcaksa yok olsun dunya neden cabalıyoruz kı anlamsızca demek istedim :D sarkı sozunde hukmetmekten yonetmekten gucten bahsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar