strangegoodby Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 meraktan kotor oynıyım dedim tam yükledim heycanla oyuna başlıycam oda ne VISTA kotor vistada çalışmıyo bi türlü açamadm yardım edebilcek olanınız varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 hata nedir? Sorununu tam olarak bi anlat. Millette ona göre yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 kotor çalışmayı durdurdu windows çözüm arıyor diyor sonrada kapanıyo sorun tam olarak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 googleda aratırver patchi var onun lucasın sitesinde sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 dümdüz bi yol belki de, sağ tık, özellikler, uyumluluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 uyumlulukda denedm oda olmadı biraz uğraştım en sonunda şöyle birşey çıkmaya başladı Veri Yürütme Engellemesi ayarlarını değiştirme bununla bi ilgisi olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ya dediğim patchi bulsan düzelticek edit: bi de şu compatibilityde xp yerine windows nt 4.0 service pack 5 olcak onu dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Gilean said: ya dediğim patchi bulsan düzelticek edit: bi de şu compatibilityde xp yerine windows nt 4.0 service pack 5 olcak onu dene bi yok buda işe yaramadı veri yürütme şeysindede bişiy olmadı şimdi bi tane patch deniyorum bakalım belki işe yarar yok buda işe yaramadı hala çalışması durduruldu diye hata mesajı alıoyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 vistada hata veriyo bende oynamak istemistimde oynatmamisti. sanirim bi cozumu yok onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 sag tıkla yonetici olarak çalıştır de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Disappear said: vistada hata veriyo bende oynamak istemistimde oynatmamisti. sanirim bi cozumu yok onun. oynamıştım, sometimes somethings are needed for playin games with vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 irmakseverak said: Disappear said: vistada hata veriyo bende oynamak istemistimde oynatmamisti. sanirim bi cozumu yok onun. oynamıştım, sometimes somethings are needed for playin games with vista o kadarda deil heralde yaptm hatta hangi cd die 4 cdyi araştırdm tek tek son cdden çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 strangegoodby said: irmakseverak said: Disappear said: vistada hata veriyo bende oynamak istemistimde oynatmamisti. sanirim bi cozumu yok onun. oynamıştım, sometimes somethings are needed for playin games with vista o kadarda deil heralde yaptm hatta hangi cd die 4 cdyi araştırdm tek tek son cdden çıktı :) onu demek istemedm sana link atıoyurm ordan indirceksin orda yazıo zaten gerekli version ve dil için. edik: vista'da farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 irmakseverak said: strangegoodby said: irmakseverak said: Disappear said: vistada hata veriyo bende oynamak istemistimde oynatmamisti. sanirim bi cozumu yok onun. oynamıştım, sometimes somethings are needed for playin games with vista o kadarda deil heralde yaptm hatta hangi cd die 4 cdyi araştırdm tek tek son cdden çıktı :) onu demek istemedm sana link atıoyurm ordan indirceksin orda yazıo zaten gerekli version ve dil için. edik: vista'da farklı haklıymışsın vistadaki farklıymış cidden yardımların için çok saol halettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Noldu şimdi kotor çalıştı mı vistada? Bende oynayamamıstım oynamak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 çalışıo zaten ben oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yabancı forumlarda falan acıklaması patchlari falan olması laızm google da aratırsan bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ben de bugün tekrar yükledim kotoru xp işletim sisteminde, ama oyun ikidebir kapanıyor. yani oyun açılıyor ama çat pat kapanıyor hata verip. bu nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar