matama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 valla ben 25 yasinda 20$ dan 5 milyon dolar yapmis cok adam biliyorum :) 25 yas cok bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Bu tutumunuzun sebebini cidden anlamadım. Haberin gerçek olup olmadığını bilmiyorum ama gerçek olduğunu kabul edelim. Bazılarınız inatla "adam çalışmadan, üretmeden para kazanmış." diye yorumlar yapıyor. Bende amatör olarak forex'e, borsa'ya falan baktım. Gerçekten çok ciddi bir çalışma gerektiriyor. Tüm Dünya piyasalarını takip edip bir yandan da siyasi durumu avucunuzun içi gibi bilmeniz, hatta vizyon sahibi olup gelecekte neler olabileceğine dair fikirler üretmeniz gerekiyor. Bu adam sabahtan akşama kadar bilgisayar başında bilgi toplamamış olsa bu kadar para kazanamazdı. Sonuç olarak verilen bir emek, karşılık olarak alınan bir para var. Üretmekle kastınız ne zaten anlamadım. Birinden mal alıp, başkasına satarak ticaret yapsa veya bir şirkete gidip masa başında muhasebecilik yapsaydı üretken biri mi olacaktı? Ben üç ay büyükce bir şirkette muhasebecilik de yaptım, gerçekten ama gerçekten çok gerizekalı bir iş, ne bir üretkenlik ne bir zeka kırıntısı istiyor. Önünde talimatlar, ne yapacağın belli, nasıl yapacağını ezberleyip iş yapıyorsun, bu mu üretkenlik? Nitekim bu iş bana göre değil deyip yine öss'ye girip alanımı değiştirdim. Üretkenlik artık sadece tarlada patates yetiştirmek değil, anlayınız bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kendine faydasi var adamin sadece, Ramonun demek istedigi o sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 finans piyasası hakkında en ufak bir fikri olmayan insanlar diyebilir tabii öle şeyler. bu adamlar olmasa stok ile kaynak sağlanamaz insanlar/bankalar rahatça döviz alıp satamaz tabii en temelde duran şeyler bunlar, bu stok ve dövize bağlı o kadar çok şey var ki aklınız şaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 finanscilarin basarisi ortada abi, dunyanin ekonomik durumu malum. /flameon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hah :) eğer devlet "al bak sana 10 milyon dolar. çalmana izin veriyorum, çalarsan sana herhangi bir şekilde hukuki işlem başlatmıcam" derse, kim almaz ki : ) yapılanlara karşı yasa yok, hata orda, insanların bundan yararlanması değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 0-100 ü kaç bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Hadi diyelim 600 aldı abartıl ıoldguu bellı o 600u zor attırır :) buyuk oynıcak 1 ayda kaybeder o parayı bea :D ne bu cocuk ısımı tek kısı borsadan carttan curttan o kadar para yapcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Jedi said: vadeli işlemler borsası reklamı bu arkadaşlar salak olmayın, inanmayın böyle seylere. tıpkı ünlü iddaa'cı HAYALETTİN gibi, yalan. olay budur beyler. 9 ay boyunca imkb'de yüzde 5 kazanabilen yeto bu parayı kazanamaz vob'da. agustos 07'den itibaren hep düşüşe oynamış olup bişeyler kazanmış olsa bile ilk adam gibi toparlanmada batırır aldığını np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar