Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bu saatte olması itibariyle bazılarınızın kaçırdığı muhteşem performans. Bu kadının hastasıyım, fanatiiyim, kıskanıyorum,gıpta ediyorum, imreniyorum, bayılıyorum, allah nazarlardan saklasın, 1.55lik devim benim. İnanılmaz ses, inanılmaz yorum, sahnesi süper, şarkılar şahane. Beş kişilik grubu yutmuş sanki, bi insandan peşpeşe bu kadar deişik tonda ses çıkması ilginç. Daha ne diim yahu, allah uzun ömür versin...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 amin[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 cumlemıze[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ben izledim yatarken biraz.. güzeldi ingilizce albümünden okudu sanrım hepsini..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar