Buz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 eski bir kitaptan bir analogdan dijitale dönüştürücü yaptık proje olarak ve devreyi kurduk, ısı ölçüp bilgisayarda okuyabilmeyi umuyoruz fakat kitaptaki kodu çalıştıramıyoruz, kod çok eski ve DOSta çalışmak istiyor win95 kurulu bir sistemde çalışıyoruz fakat compiler bazı libraryleri görmüyor hatta arkadaşım kodu şöyle bir foruma (KOD) sormuş bile fakat ben bu kodu kullanmayı hatta kurduğumuz dönüştürücü devresini topyekün kullanmaktan vaz geçmeye başladım internetten arıyorum fakat bunun için ne alternatif bir kod bulabiliyorum ne de bu işi yapan bir alet bulamadım bulsam ve alsam kendi software ıyla bile çalıştırsam yani bilgisayardan veri almamı sağlayacak bir çözüm bulsam rahatlayacam daha fazla bilgi: 8bitlik bir dönüştürücü kullanıyoruz ve girişi printer portundan yapıyoruz eğer hali hazırda satılan böyle bir ürün varsa ya da çalışan bir C kodu (tercihen C) bulabileceğim bir yer varsa bilenlerin yardımlarını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar