sandino Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 vista kullanıyordum gta 4 tıkır tıkır çalışıyordu windows 7 kurdum gta 4 ü yükledim ve çalışmadığını öğrendim vistayı geri kurdum gta 4 çalışmayaya başladı gta4 üm orjinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bugu onleyiciler var sprey seklinde onlardan al. saka bi yana hata mı veriyor? ne hatası veriyor ss falan gonder sorunu cozelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 GTA IV FATAL ERROR:RMN40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 google'da cikan sonuclari denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 google da baktım direk bu çıktı,video da anlatıyo http://www.youtube.com/watch?v=7kELKZV_wwU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar