silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Beyler ie de ayarları default alarak hallettım fakat mozıllada bır turlu yapamadım..google da youtube da kucuk resımler hiçbi şekilde gozukmuyor google dan resım arattıgımda da gozukmuyorlar bu konuda yardım edebılecek bırı varmıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Bende de var aynı sorun. Bir şekilde dns'den kaynaklanıyor sanırım. Yani OpenDNS kullandığımda firefox ile göremediğim o ufak resimler, DNS olayını otomatiğe aldığımda görünmeye başlıyor. Çözemedim henüz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Ya bende exp. te gozukuyor ama yanı anlamadım o mozıllada gozukmuyor..exp te default yaptım canavar gıbı ama mozilla da o işi bulamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Benim de aynen öyle işte. Çözümü falan bulursanız, buradan bi haber edersiniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar