Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 tüh be gitmiş güzelim alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ben aldıydım istersen 200e satayım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 2 aya yakin satilik kaldi yani daha nolsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 valla cok temiz gercekten satabilirsin umarim. bunun arkasina cizik diyenin de yeni nesillerden ipodu olmamistir yani direk, dedigin gibi jelatini cikarirken ciziliyor meret. zaten koruyucu kilifla kullanacaginiz icin arkasini da gormeyeceksiniz ayrica edit: aha satilmis euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sagol yine de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 temiz ve ucuz mallar kervanina bir yenisini daha ekleyip Canon G9 satmayi dusunuyorum 800ytl'ye ama alan cikacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar