Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Ipod Video Classic 30gb Beyaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

1.5 yıldır kullandığım Ipod'umu satmak istiyorum. Bilgi olarak ne verebilirim bilemiyorum ama her ne kadar temiz kullanmaya calışmış olsam da illaki eskiyor diyebilirim. 5. nesildir kendileri.Herhangi bir darbe vs bir sorunu yok. Sorularınız varsa özelden cevaplayabilirim. Satma nedenimse para ihtiyacıdır.

Fiyat olarak 190ytl düşünüyorum. Sevgiler, saygılar.

Mesaj tarihi:
Resim koymayı düşündüm evet de sonuçta bakılacak detayları göstermek için çekilecek derece bir resim zor gibiydi olursa da böyle oluyor ışık düzgün bir yer bulabilsem daha detaylı çekebilirim de, zor.
Mesaj tarihi:
Yanında koruyucu da verebilirim isterseniz ama eskimiş biraz tabi. Cok daha iyi koruyucular mevcut =) Usb kablosu ve kulaklık da dahil ama kulaklıgı ne kadar istersiniz bilmiyorum en eskiyen parcasi ve dogal olarak en sagliksiz tarafi :P
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
her sey ortada, yani gittigidiyora koyuyormus gibi kasmak da istemiyorum ki. almak isteyen zaten gorecek temiz alet oldugunu. ama evet uğraşmadim albenili bir satisa :)
Mesaj tarihi:
arka tarafin da resmini verebilirim. mumkun oldugunca temiz tutmaya calissam da arka tarafi ciziliyor yine de. sarj durumu da 6 saat gidiyor, malum 5. nesil zaten 7 saat fln gidiyor sürekli kullanımda.
Mesaj tarihi:
valla bence arkasinda cizik olmasi bir sey degistirmiyor. pili ve ön panelin durumu daha önemli, oturup muzik dinlerken arkasina bakacak olan olmasin zaten. her seyi ortaya koymak daha mantikli ki sonradan olusacak bir tartismaya yol acmasin. pati'de satiyorum zaten aleti sorun istemem.
Mesaj tarihi:
ipodlarin arkasi oyle bir sey ki, aldigin gün, jelatini cikarip elin degdi anda büyüsü bozuluyor. ön panelde sürekli jelatin koruyucu da kullaniyordum zaten ama arka için böyle bir durum söz konusu olmadi.
Mesaj tarihi:
ben 1. nesil itpuch ı aldığımın ilk haftası arkası böyle oldu. Şu an koruyucu zımbırtı varda allahtan görünmüyo yoksa haşat. 2.nesilde daha bi güzel yapmışlar arkasını adamlar.
  • Yeni Oluştur...