Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 1.5 yıldır kullandığım Ipod'umu satmak istiyorum. Bilgi olarak ne verebilirim bilemiyorum ama her ne kadar temiz kullanmaya calışmış olsam da illaki eskiyor diyebilirim. 5. nesildir kendileri.Herhangi bir darbe vs bir sorunu yok. Sorularınız varsa özelden cevaplayabilirim. Satma nedenimse para ihtiyacıdır. Fiyat olarak 190ytl düşünüyorum. Sevgiler, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bilgi olarak en basidinden foto koyabilirsen faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Resim koymayı düşündüm evet de sonuçta bakılacak detayları göstermek için çekilecek derece bir resim zor gibiydi olursa da böyle oluyor ışık düzgün bir yer bulabilsem daha detaylı çekebilirim de, zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 İstanbul'dayım bu arada, elden teslim mumkundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Yanında koruyucu da verebilirim isterseniz ama eskimiş biraz tabi. Cok daha iyi koruyucular mevcut =) Usb kablosu ve kulaklık da dahil ama kulaklıgı ne kadar istersiniz bilmiyorum en eskiyen parcasi ve dogal olarak en sagliksiz tarafi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hala satiliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bump. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 abi senden pazarlamacı olmaz valla, bana ver %10 komisyonla satıym 2 güne kalmaz. ama bu kadar dürüst olmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 her sey ortada, yani gittigidiyora koyuyormus gibi kasmak da istemiyorum ki. almak isteyen zaten gorecek temiz alet oldugunu. ama evet uğraşmadim albenili bir satisa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 şarj durumu nasıl? ön tarafında çizik yok gibin arka tarafda böylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 arka tarafin da resmini verebilirim. mumkun oldugunca temiz tutmaya calissam da arka tarafi ciziliyor yine de. sarj durumu da 6 saat gidiyor, malum 5. nesil zaten 7 saat fln gidiyor sürekli kullanımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 arkası fenaymış göstermeseymişin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 valla bence arkasinda cizik olmasi bir sey degistirmiyor. pili ve ön panelin durumu daha önemli, oturup muzik dinlerken arkasina bakacak olan olmasin zaten. her seyi ortaya koymak daha mantikli ki sonradan olusacak bir tartismaya yol acmasin. pati'de satiyorum zaten aleti sorun istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yok yok 2. el ipodlara oranla arkası oldukca temizmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ipodlarin arkasi oyle bir sey ki, aldigin gün, jelatini cikarip elin degdi anda büyüsü bozuluyor. ön panelde sürekli jelatin koruyucu da kullaniyordum zaten ama arka için böyle bir durum söz konusu olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben 1. nesil itpuch ı aldığımın ilk haftası arkası böyle oldu. Şu an koruyucu zımbırtı varda allahtan görünmüyo yoksa haşat. 2.nesilde daha bi güzel yapmışlar arkasını adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 fiyat 170'e dusmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Fiyat çok ucuz arkadaşlar eğer almak istiyorsanız kaçırmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 nakitim olsa almıştım. nakit yok nakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yav alasım var alırsam 15 gün aç kalasım var alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 inan ayni ihtiyactan satiyorum nakit lazim. alsan GG'de daha fazlaya satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 satilmistir. tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 150 ye kapatmi$tir biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yok 170 son fiyatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar