cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 mardox said: cake harika olmuşlar :) ilk verdiğin resimlerdeki 3. resimde bi kaç anatomik problem vardı ama ilerki resimlerde onları da halletmişsin. hobi olarak süper çalışmışsın, belki profesyonel bişler de düşünebilirsin tesekkurler.profesyonel boyuta tasimak tabiki isterim ama cok cok erken daha.simdilik ole ne eserse neye ozenirsem ne denemek istersem cizip boyayip gelistirmeye calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 4-5 saatlik bir is.degisik bi kac bisi denedim ama sevmedim genel olarak bunu.diger islerle kiyaslayip yorum yapanlara arti rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 şu ucan kuş vari şey'in alan derinliği olsa daha güzel olurmuş yani en azindan kuyrugu kavimli olsa daha hoş dururmuş. Corel Painter havası var resimde. Photoshop'tami yaptın bunuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 photoshop eet.abi semsiye o :)bole ruzgarda elinden kacirmis falam, olmamis mi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 onun semsiye oldugunu nasil anlamadin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 genelde resimlerde aynı sorun var, aslında. daha detay şeyleri gecersek, neden elinden yarım saniye önce kacmış şemsiye tutan eli havada değil, neden kız elinden kacar şemsiyenin arkasından bakmıyoda bize skesi bakış atıyo. kompozisyonun neresine odaklanıcaz? vektorler neden karman corman, neden abi akı yok. benım eleştirim budur. ayrıca neden, saclarda ruzar yonunde ucuşmuyo, neden alan derinliği zayıf, neden anotomide sorunlarvar gibisorularda sorualbilinir, ama aceleye getirmişsin bunları es gecelim demişsin, bende yazdıp es geciyorum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 aquila said: onun semsiye oldugunu nasil anlamadin abi. fail olmuşuz ama epic değil dimi ? Valla göremedim bilmiyorum :) . Sapı cok kısa geldi heralde bide bir el göremedim şemsiye'yi fırlatan veya elinden kacıran ondan heralde Kuş İllüstrasyonu sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bazılarıyla kulvarları farklı elbet ama görsel sanatlar konusunda bakıp da en çok beğendiğim, etkilendiğim konu oldu.hepsi ayrı ayrı çok güzel.tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Cuce said: genelde resimlerde aynı sorun var, aslında. daha detay şeyleri gecersek, neden elinden yarım saniye önce kacmış şemsiye tutan eli havada değil, neden kız elinden kacar şemsiyenin arkasından bakmıyoda bize skesi bakış atıyo. kompozisyonun neresine odaklanıcaz? vektorler neden karman corman, neden abi akı yok. benım eleştirim budur. ayrıca neden, saclarda ruzar yonunde ucuşmuyo, neden alan derinliği zayıf, neden anotomide sorunlarvar gibisorularda sorualbilinir, ama aceleye getirmişsin bunları es gecelim demişsin, bende yazdıp es geciyorum gibi. sag kolunu sakladim uygun poz bulamamak ve tembellikten.bide kiz kor abi en azindan yansitmaya calistim sadece göz akı cizerek yani bize seksi bakis falam atmior.ha genel olarak estetik kaygilar zaten onlar ayri konu.realizmle pek isim yok zaten.birde vektorlerin karman corman olmasi bilincli bi uygulama,derli toplu olmasi gerektigini dusunmuyorum.stilize etmek icin kullandigim yontemlerden biri oda.ama tabi kompozisyon hatalari,alan derinligi belirleme,anatomi vs. onlarca sorun var eet.sadece gozlem ve deneyip yanilma ile ogreniyorum cunki, zamanla diyorum onlar icin.uygulama yaptikca gelisir herhalde. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 2-3 saatlik bi pratik.ref yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 kaya ile helikopter arasında perspektif farklılığı var sanki. ya kayanın son kısmı farklı olacaktı ya da helikopter daha büyük olacaktı gibi geldi bana. kayanın ucu havada kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Bildigin iyi ciziyorsun.. Yakinda is teklifi bile alabilirsin :).. Saka maka frp konulu temalarda calismak istersen uc ana baslikta haberleselim.. 1-Space Opera : bildigin uzay gemileri vs. 2-High-low fantasy (medival) : yuzuklerin efendisi tarzi calismalar. 3-Cthulhu : korku temali calismalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Dragonutopia said: Bildigin iyi ciziyorsun.. Yakinda is teklifi bile alabilirsin :).. Saka maka frp konulu temalarda calismak istersen uc ana baslikta haberleselim.. 1-Space Opera : bildigin uzay gemileri vs. 2-High-low fantasy (medival) : yuzuklerin efendisi tarzi calismalar. 3-Cthulhu : korku temali calismalar.. sci-fi,space opera,fantasy calisabilirim.fakat horror konusunda pek birsey diyemeyecegim ki cthulhu demissin,siluet olarak bi kac monster tasarimi denemis olsamda render yapmadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 random scifi dis mekan pratigi olarak basladim aslinda.sonra biraz daha zaman ayirip sw fanarta donusturdum.7-8 saat.r2 ve c3po icin ref kullandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 skeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 hastasınım devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ohalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 2 saatlik bir brush, anatomi pratigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 scifi landscape.6 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 meme ye rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 gayet başarılı(tu) edit : scifi ve artistic anatomy karışımı birşeyler hoş olabilir düşündümde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Meme dediler geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 more MEME , painter X da blending denedim bi yarim saat kadar overpaint yaptim.paylasiyim dedim bu versiyonunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oo selam selam. şaka maka terazine tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar