Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Penthesilea said: bir basari hikayesi olmus direk topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 speedpaint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bu arada, manga filan tarzi birseyler cizmeyi denesen cizgilerin ve tarzin daha iyi oturmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Ya ben teknik değil de, tarzından dem vurmak istiyorum. Daha farklı bir tarzda işler de çıkarman çok iyi gelir sana. Şu ana kadar farkettiysen sadece Poz var. Karizma karizma duran fantastik ögeler görüyoruz. Biraz daha aksiyona yönel, anatomine çok iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 daha erken onun icin ya. yiyip yutmak lazim anatomiyi bende cok uzagim ona su an.manga/comic tarzi cizgileri gelistirir mum eet ama benim isim degil oda. skec yaparken bile greyscale bloklar atip onlarla belirliorum sekilleri sonra ustune cizgi atiyorum.yani onlarca yol var burda sundugum resimlerin son haline ulasmak icin ama benim izledigim yol ciz,lineart yap renk at,shading yap boya detaylandir degil. direk renk at bloklar olustur sekiller uzerinden git detaylandir. yani fikir kabaca aklimda olsa da aslinda ne cizecegimi son img in nasil olacagini bilmeden basliyorum boyadikca(cizdikce degil) beliriyor hersey.ama onerdigin manga/comic olayi baska bir kulvarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kapşonun içini tam olarak anlıyamadım ben. sanki göz yerleşiminde bi sorun var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 o konuda bişey söyliycem. işi cizerken keşfetmende bi sorun yok, concept art icind aha uygun bi yöntem bence zaten, ama karakterlerin araksında bi hikaye lazım. hiysileri kadar hareketleride karakterlerinin bir parcası. Daha öncede demiştimya bir hikaye eksikliği var, kastettiğim buyd. Yani şöle düşün, batmanın üstünde kemer olmasını pelerini olmasının bi sürü cebi olmasının, sütünde zırh olmasının yüzünde maske olmasının bir sebebi var. Bunları su anda given olarak alıp koyuyoruz evet ama zamanında bunlar bilincli secimlerdi, alışkanlıktan eklenen ekipmanlar değillerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dogru diyorsun cuce. akla geleni bir an once canvasa aktarmak yerine ustunde dusunup fikir bazinda detaylandirmak,temelini olusturmak lazim once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 illa önceden planlamana gerek yok, cizerkende düşünebilirsin üstünde, ama önemli olan düşünme arkaplanı düşünme kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hocam günümüzde savaş konseptli bi oyun yazıyorum browser tabanlı bunların consept art kısmıyla uğraşmak istermisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 tek basinamisin.bir ekip varmi.hayata gecme ihtimali nedir.biraz daha detayli bilgi verirsen buradan yada öm ile ona gore yardimci olup olamayacagimi soylerim bende."nasilsa gelismem, pratik yapmam lazim, deneyim olur" diye dusunup dahil oldugum, fazla optimistik yaklastigim 2-3 oyun ve kisa film projesi oldu ama zaman kaybindan ote degildi.o yuzden sponsoru, sermayesi olmayan projelerden uzak durmaya calisiyorum.deneyip yanildim itina ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 18-20 saatlik bir is. referans ve yuksek cozunurlukte bir kesit; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Renkler daha güzel olmuş sol kol harici. Bide sağ kolun aslında havluyu tutmasının sebebi bırakınca o açıyla sıyrılacak olması. Duruşu da hafiften ona göre degistir negzel olucak bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bisiler yazıcam ama üsendim simdi sabaha yazarım artık, hatta üstün güclerimi kullanarak bu mesajı editlerim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yeteneksiz olmak çok kötü birşey ya:( anca çöp adam çiziyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Phae said: Renkler daha güzel olmuş sol kol harici. Bide sağ kolun aslında havluyu tutmasının sebebi bırakınca o açıyla sıyrılacak olması. Duruşu da hafiften ona göre degistir negzel olucak bak. gozu yonlendirmek, figurun kendisine derinlik katmak icin sag kol > torso > sol kol a dogru saturate arttirip daha doygun ton kullanmaya calistim ama resmin thumb haline bakinca simdi (renkler daha bir blend oldugundan) o kirmizi tonun fazla kactigini dusunmeye basladim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 O adamın gövde de sorunlu mesela. Açılı duruyor ayakta, referansa bakınca belden aşagısının düz, yukarısının yatık oldugunu görebilirsin. ama sende bir farklılık var, tek bir yerde yaptıgın degisiklik bütün anatomik dengeyi orta yerine kütürdetmiş lakün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 speedpaint chick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 nr. 1 sağ baldırlar biraz fazla ince gibi photoshoplu dergi mankeni misal daha açık olmak gerekirse sağ baldır üst kısım etek altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Dedigimle dalga gecilicek biliyorum ama ( Sn Doruk ozellikle geciyor :) ) Neyse gercekten anatomi calismalisin gercekten cok iyi isler cikariyorsun ama biraz daha anatomi calismalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Flassh said: yeteneksiz olmak çok kötü birşey ya:( anca çöp adam çiziyorum :( Bence bir sans verip deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yeni birseyler yok da su eski summoner i yeniden bir elden gecirdim.sevdigim bir cizimdi o. boyle daha iyi oldu sanirsam.anatomik eksiklikleri gidermek icin ugrasamadim pek, daha cok outfit,ışık ve tonlar uzerinde oynayip detaylandirdim. eski hali: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bu siluet kadin mi erkek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kız ismet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar