alpg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 selam bu siteye uye oldum. ama kullanmayı çözemedim. yani backgroundda o indirdiğimiz java'yı kullanıyoruz. ama neyi upload ediceğimizi bilmiyorum hiç. yardımcı olursanız sevinirim. forumları ve faq'ı da inceledim ama cevap bulamadım. logların nerde tutuldugunu bulamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 oyun ıcınde /combatlog yazacaksın o wowlog folder ıcıne koycak onu upload edecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 raid baslarken ve biterken /combatlog yaz. aradaki zamanda log kaydedilecek, sonra onu client ile upload edeceksin. sonunda soyle bisey cıkacak, http://wowwebstats.com/5e1625o6rjowm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 arada relog, DC falan olursan, oyuna yeniden girdiğinde tekrardan /combatlog yazmayı unutma, log almayı durduruyor malum düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi bu wowwebstats super de sürekli unutuyorum combatlog açmayı fln bazen de raid bitene kdr combat log 500mb fln oluyo onu da wowwebstats kabul etmiyo her fightta baştan açiim desem /combatlog yazınca tekrar kayıt durduruyo combatlog1 -2--3 diye tutmuyo napıcam bilmiorum yani siteyi kullanmak nasip olmadı daha sürekli dalgınlığa gidiyo ya dc olurum açmayı unuturm ya bişey olur. bu konuda önerileri olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 monitörün köşesine bi postit yapıştır, gözünün önünde olursa unutmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 naxx 2 wing + sapphiron + kelthuzad 84KB tuttu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bi yanlıslık var onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 full naxx 116mb tuttu bende de. ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 körüm ben. 84kb değil 84 mb imiş o. upload etmesi sandığınız kadar uzun sürmüyor ama. zaten dosyayı upload etmiyor direk. 30 sn sürdü benimki mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 100 mb civarında gezen dosyayı upload etmiyor zaten, elinizdeki dosyayı herhangi bir sıkıştırma programı ile sıkıştırın ne demek istediğimi anlıyacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 alpg said: abi bu wowwebstats super de sürekli unutuyorum combatlog açmayı fln bazen de raid bitene kdr combat log 500mb fln oluyo onu da wowwebstats kabul etmiyo her fightta baştan açiim desem /combatlog yazınca tekrar kayıt durduruyo combatlog1 -2--3 diye tutmuyo napıcam bilmiorum yani siteyi kullanmak nasip olmadı daha sürekli dalgınlığa gidiyo ya dc olurum açmayı unuturm ya bişey olur. bu konuda önerileri olan var mı Tüm Naxx, 3-5 kez wipe olsa bile maximum 150mb tutar genelde. Ama sende niye öyle oluyor anlamadım. Çok yer tutuyor diyorsan her boss için kendin açıp kapatabilirsin, /combatlog yazinca kayit durur, tekrar yazinca baslar, bir öncekinin devamina ekler. 1-2-3 diye ayri tutmaz, hepsini ayni logda tutar, ama sen wws yükleyince, o hangi boss hangisi anliyor, sorun olmaz yani. DC olursan sorun degil, sadece tekrar oyuna girince /combatlog yazman gerek, çünkü logout olunca combatlog'u otomatik durduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 arada bi temizlemek gerekiyor o dosyayı. sürekli üstüne ekliyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 dün 3 deneme malygos 110 mb tuttu, ama biraz dikkatli kullanınca sorun olmadan upload edebiliorum. yani hatırlamak lazım surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 farketmiyor aslında. upload etmeden önce notepad ile açıp gereksiz kısımı silmek yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Eee sonra. Devam edin anlatmaya. Upload ettikten sonra amaç nedir yani? Bende hiç kullanmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 WWSA ve LoggerHead addonlarını linklerden indirerek wow/interface/addons altına atıp çok kolay hale getirebilirsiniz yapmanız gereken tek şey naxxın kapısından girince çıkan "naxx için log tutammı babo" sorusuna okey diyip minimapteki ikondanda add demeniz bu kadar basit... bidahada sormuyor zaten. her kapıdan girişte otomatik log tutmaya başlıyor. kapıdan çıkınca ister pvp isterse dışarda kıyamet kopsun onun logunu tutmuyor ^^ Dipnot: wws de tuttuğunuz log eğer 12 saatten fazlaysa upload edemezsiniz. verdiğim wwsa linkine şüphe ile yaklaşanlar için wws nin kendi sitesindeki kullanım klavuzundaki linktir :) http://wowwebstats.com/doc-cl.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Boci said: Eee sonra. Devam edin anlatmaya. Upload ettikten sonra amaç nedir yani? Bende hiç kullanmadım... kim yatmış kim emek harcamış kim tek tuş spam yapmış onu kontrol etmek amaç. slackerları tespit etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Hadibe. Benim CoH spamlarda gözüküyo yani kabak gibin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar