OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 1250 dolara geldi gayetde uygun bence fallout 3 en yüksek ayarlarda takılmadan oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bi kaç inceleme yapıp buraya belirtip alettenden de bi kaç resim eklersen çok süper olur. 1. ağızdan + ları - lerıde alırsak duruma göre 600$ fazla vermekden kurtarabilirsin beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 HaciYatmaz said: bi kaç inceleme yapıp buraya belirtip alettenden de bi kaç resim eklersen çok süper olur. 1. ağızdan + ları - lerıde alırsak duruma göre 600$ fazla vermekden kurtarabilirsin beni... vall performance site isimleri bilmiyorum pek ama 2 saat felan fallout 3 oynadım en yüksek ayarlarda 1 gram takılma yok hatta loading ekranlarında ki yazıları okuyamıyorum şikayetçiyim :) bi kaç site önerirsen resim yollayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Aletin mraka modelini google'a yazarsan images kismindan birsuru resmini bulabilirsin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bende pek bilmiodum performans sitelerini buldum bi tane ama http://service.futuremark.com/virtualmark/start.action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ra 3 yüklüyorum bitsin yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 http://img292.imageshack.us/img292/3539/capturepg2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 OogahBoogah said: 1250 dolara geldi gayetde uygun bence fallout 3 en yüksek ayarlarda takılmadan oynuyorum :) Laptop'da oyun oynanmaz! Hesap makinasıyla atari oynamak gibi bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 valla gayet süper oluyo tabikide desktop gibi olamaz ama yinede oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar